Intel HD Grafik nasıl yüklenir

bur1515

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar benim laptopumun işlemcisi İ3 4005u buna uygun İntel hd grafik ekran kartı sürücüsünü bulamıyorum. Bana direk indirebileceğim link atabilirmisiniz. Windows 8.1 kullanıyorum.

Reaksiyon puanı
0

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Bilgisayarın modelini tam olarak yazarsan belki daha yardımcı oluna bilir ?

Reaksiyon puanı
0
DOWNLOADING CPU-Z_1.75-EN.EXE | CPUID
cpu-z gösterir cpu,anakart,ram ve gpu'yu görürsün.
Casper Nirvana Dizüstü bilgisayar var (Çok eski 8-10 yıllık). Ona format attığım zaman şunların hepsini manuel kuruyordum;(Kurmazsam hiçbiri çalışmıyordu)
Kod:
01 Ekran Kartı Sücüsü
02 Ses Kartı Sürücüsü
03 Modem Sürücüsü
04 Web-Cam Sürücüsü
05 Touchpad Sürücüsü
06 Kart Okuyucu Sürücüsü
07 Hotkey Programı
08 Ethernet Kartı Sürücüsü
09 Kablosuz Ağ Sürücüsü
Şuan ki bilgisayarım ise 2 senelik. Acaba bu bilgisayarda da tüm herşeyin Driverini manuel kurmak gerekir mi ?

Reaksiyon puanı
16,128
yenilerde gerekmeyebilir benim desktop da crea eski hiç sürücü kurmam gerekmiyor.

Sabit Emre Özbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Yakın zamanda format atmayı düşünüyorum. Casper Nirvana bilgisayarım var fakat Ekran Kartı ve İşlemci harici hiçbir parçanın isimini, sürümünü vs. bilmiyorum. O parçaların Driverini nasıl bulurum ?
Onları CPU-Z programıyla öğrenebilirisin ve ücretsiz bir şekilde resmi web sitelerinden indirebilirsin.

Sabit Emre Özbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Casper Nirvana Dizüstü bilgisayar var (Çok eski 8-10 yıllık). Ona format attığım zaman şunların hepsini manuel kuruyordum;(Kurmazsam hiçbiri çalışmıyordu)
Kod:
01 Ekran Kartı Sücüsü
02 Ses Kartı Sürücüsü
03 Modem Sürücüsü
04 Web-Cam Sürücüsü
05 Touchpad Sürücüsü
06 Kart Okuyucu Sürücüsü
07 Hotkey Programı
08 Ethernet Kartı Sürücüsü
09 Kablosuz Ağ Sürücüsü
Şuan ki bilgisayarım ise 2 senelik. Acaba bu bilgisayarda da tüm herşeyin Driverini manuel kurmak gerekir mi ?
Herşeyi manual olarak kurmana gerek yok bazı driver uygulamaları var onlardan birini indirdiğinde senin tüm driverlerini indirecektir.Önerebileceğim bir program var ismi DriverEasy istersen bunu indirip tüm sürücülerini güncelleyebilirisin aklına takılan bir şey olursa profilime yazabilirsin. :D

Reaksiyon puanı
0
Herşeyi manual olarak kurmana gerek yok bazı driver uygulamaları var onlardan birini indirdiğinde senin tüm driverlerini indirecektir.Önerebileceğim bir program var ismi DriverEasy istersen bunu indirip tüm sürücülerini güncelleyebilirisin aklına takılan bir şey olursa profilime yazabilirsin. :D
Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Reaksiyon puanı
16,128
o tip uygulamalar windows'a zarar verebilir hatta donanıma da zarar verebilir üreticisitesinden indir yada 10'nun seçtiği ile devam et.