Ksancaktaroglu
Öğrenci
Intel CORE İ5 oyun pc leri için yeterli mıdır?
Lol core i5 te oynadim benHayır oyun oynamak için en az i7 gerekli. i5 ve i3 de oyun oynanmaz. Lol bile oynayamazsın.
Yanı lol bu core i5 olarak zaten 7.nesilden bahsettimDalga geçiyor. Lol'u Pentium'da, Celeron'da bile oynarsın. Ucuz bütçe oyuncu bilgisayarlarında Pentium G4560, orta bütçelilerde i5 6xxx yada 7xxx nesilleri yada Ryzen iyidir. Yüksek bütçede i7, i9 işlemciler. Bana kalırsa bir i5 işlemci kesinlikle oyunların akıcılığını artıracak ve takılmaları engelleyecektir.
Sadec e sordum bu konu hakkında herkes karar veremiyor bende merak ettim onu için sordumHer i5, i3 den iyi diye bir kural yok. En iyisi işlemci alacaksan buraya yaz yardım edelim. Bu sefer dalga geçmeyeceğim söz.
lol İntel family de bile çalışırHayır oyun oynamak için en az i7 gerekli. i5 ve i3 de oyun oynanmaz. Lol bile oynayamazsın.
Hayır Lol'ün sistem gereksinimi güncellemeyle arttı i9 istiyor artık.lol İntel family de bile çalışır
BilmiyodumHayır Lol'ün sistem gereksinimi güncellemeyle arttı i9 istiyor artık.
O işlemci için o FPS dünyanın en düşük FPS si olsa gerek.LoL'ü en yüksek ayarlarda 60 FPS akıcı bir şekilde oynadığımı belirtmek isterim üstelik i5-3230m ile :')
Oha sisteme bak senin mi bu?
Oha denilmez, ayıp ayıpOha sisteme bak senin mi bu?
Keşke benim olsa. Bir süre Pentium E2180 kullan anlarsın.Oha denilmez, ayıp ayıp![]()
Lolteyzenindi grezimonk çöktü ona.
oha diyorum diye youtube kanalı var:
Teyzen adam mı?teyzenindi grezimonk çöktü ona.
oha diyorum diye youtube kanalı var: