• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Intel Core 2 Quad Q8400

Reaksiyon puanı
25
Merhaba benim fanım intel stok fan ilk aldığımdan beri kullanıyorum ben Q8400 aldım overclock yapsam ısınma problemi olur mu problem olursa fan önerebilir misiniz

eilhanzy

Profesör
Reaksiyon puanı
7,852
Evet, OC ederseniz ısınma yapabilir. Soğutucu almanızı tavsiye ederim. @met 35 size daha iyi cevap verebilecek ve sizin için soğutucu tavsiye edecektir. @met 35 @Spesiyalite

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
İntelin stok fanları overclock için yeterli değildir.Ayrica anakartinda iyi bir o.c u desteklemesi gerekir. @met 35 overclock konusunda bilgilidir,yardımcı olacaktır.

Reaksiyon puanı
25
O işlemciye stok fanla overclock yapmayın. Soğutucu için bütçe nedir?
Şu ürünü önerebilirim mesela: Cooler Master Hyper 212 LED Intel/AMD CPU Soğutucusu Fiyatı
50 tl 75 tl arası bulunmazsa yapmam zaten yapınca az fark olusuyuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

İntelin stok fanları overclock için yeterli değildir.Ayrica anakartinda iyi bir o.c u desteklemesi gerekir. @met 35 overclock konusunda bilgilidir,yardımcı olacaktır.
Merhaba benim sistemim salonda kardeşim var küçük kablolara dokunuyor fareye klavyeye vuruyor 1 yaşında ben sistemimi kendi odama alcamda benim odamdada modem için kablo yok kablo cekmicezde yani bana salondan odama wifi sinyali alıcı onerirmisiniz 20 tl 35 tl arası 4 metre salon ile odam arası ne önerirsiniz
300 Mbps Wireless İnternet Kablosuz Antenli Adaptör Ağ Usb Wifi - n11.com bu olur mu

Spesiyalite

Asistan
Reaksiyon puanı
187
İşlemci sıcaklığı en fazla kaç dereceyi görüyor? 70'i geçmemeli. Çok yüksek bir hız aşırtma yapmayacaksanız, stok fan ile kademe kademe bir deneme yapabilirsiniz.
Akasa K32 775/1155/1156/1150/1151 Uyumlu işlemci Soğutucu Fiyatı
Bu bütçedeki soğutucular çok ciddi farklar yaratmazlar. Yine de Q8400'ın stok fanından iyidir. Yalnız bu ürün tam performans çalıştığında ses yapar. Dönüş hızı için ufak bir bios ayarı gerekiyor. Aldığınızdan beri değiştirmediyseniz termal macun da sürün.

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
50 tl 75 tl arası bulunmazsa yapmam zaten yapınca az fark olusuyuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba benim sistemim salonda kardeşim var küçük kablolara dokunuyor fareye klavyeye vuruyor 1 yaşında ben sistemimi kendi odama alcamda benim odamdada modem için kablo yok kablo cekmicezde yani bana salondan odama wifi sinyali alıcı onerirmisiniz 20 tl 35 tl arası 4 metre salon ile odam arası ne önerirsiniz
300 Mbps Wireless İnternet Kablosuz Antenli Adaptör Ağ Usb Wifi - n11.com bu olur mu
Maalesef bu konu hakkında bir fikrim yok,daha önce bir deneyimim olmadı.