ahmetygt4445
Öğrenci
İntel celeron işlemci hakkında bilgisi olan var mı? Pes gibi oyunları kaldırabilir mi? Hangi oyunları kaldirir?
İntel celeron N3350
4 GB ram
İntel celeron N3350
4 GB ram
Notebook kardeşim.Ekran kartı vb pek anlayan biri değilim netde baktığımda kötü dediler.Bnde buraya sorayım dedimne bu desktop? notebook? desktop ise ekran kartı ne? intel'in sazan.avi gibi bişey o.
bnde eski PC vardı ram'ı 2gbdi rahatça pes 2017 oynayabiliyordum. Bunu ise 4 GB ram var.dediğim gibi intel'in sazan.avi o internet için tablete klavye takılmışı gibi macbook air'in windowslusu rami değişeni o oyun açamaz gta3 açarsan 10fps ile kahrolursun.
Çok teşekkürler Kaya26Oyun oynamayı düşünmeyin o cihazla, o işlemciye sahip bir cihazın amacı internette sörf yapmak, office yazılımlarını kullanmak.
Asus E402NA-GA071 Intel Celeron N3350 4GB 128GB SSD Freedos Fiyatıdediğim gibi intel'in sazan.avi o internet için tablete klavye takılmışı gibi macbook air'in windowslusu rami değişeni o oyun açamaz gta3 açarsan 10fps ile kahrolursun.
dediğim gibi intel'in sazan.avi o internet için tablete klavye takılmışı gibi macbook air'in windowslusu rami değişeni o oyun açamaz gta3 açarsan 10fps ile kahrolursun.
Çok teşekkürler kardeşim bu bilgilendirme için zaten çok farklı oyunlar oynayan birisi değilim genelde pes,fifa gibi oyunlar oynuyorum.Ama sanırsam yukleyemicemçok abartmazsan az çok oynarsın ...
Kardeşim bilmiyorum pes 17 yukleyebilirim.pes17 minimum 2 GB istiyor.bir önceki laptopum tam anlamıyla berbatti.ama pes 17 rahat oynuyodum.deneyebilirimyükle dene macbook air'den kötü sanmıştım değilmiş oyun için yapılmamış gerçi.
Frosa teşekkürler pes 17 denesem olur mu sence minimum 2 GB istiyor.kaldirabilir mi?Merhabalar,
pek oynayabileceğinizi düşünmesemde, yine de denemekten zarar gelmez derim.![]()
Eğer RAM miktarı o ise olabilir. Ayrıca önemli olarak GPU'nuz nedir?Kardeşim bilmiyorum pes 17 yukleyebilirim.pes17 minimum 2 GB istiyor.bir önceki laptopum tam anlamıyla berbatti.ama pes 17 rahat oynuyodum.deneyebilirim
--- Gönderi Güncellendi ---
Frosa teşekkürler pes 17 denesem olur mu sence minimum 2 GB istiyor.kaldirabilir mi?
Frosa teşekkürler pes 17 denesem olur muMerhabalar,
pek oynayabileceğinizi düşünmesemde, yine de denemekten zarar gelmez derim.![]()
Gpu:Apollo lake yaziyorEğer RAM miktarı o ise olabilir. Ayrıca önemli olarak GPU'nuz nedir?
Siteye ozelliklerin olduğu resim dosyası Aticam ama olmuyorEğer RAM miktarı o ise olabilir. Ayrıca önemli olarak GPU'nuz nedir?
Youtubeda izlediğim videolarda csgo bile oynayanlar vardı.buna bak.
servise göster.selam arkadaslar apple imac 27 inc kullaniyorum ve cihazim ile ilgili bir sorunum var acilirken macos yukleyicisi acilamadi /system/installation/pachages/OSinstall.mpkg yolu eksik veya hatali gorunuyor yaziyor ve yeniden baslatmami istiyor baslatiyorum yine ayni sorunla karsilasiyorum
Merhabalar,selam arkadaslar apple imac 27 inc kullaniyorum ve cihazim ile ilgili bir sorunum var acilirken macos yukleyicisi acilamadi /system/installation/pachages/OSinstall.mpkg yolu eksik veya hatali gorunuyor yaziyor ve yeniden baslatmami istiyor baslatiyorum yine ayni sorunla karsilasiyorum
KRosa ekran kartı da kötü intel HD graphicsMerhabalar,
sorununuz için ayrı konu açarsanız çok daha iyi olur.Konuyu kirletmemeye özen gösterelim...
Rahatlıkla pes 17 oynuyorum en ufak kasma bile yokintel hd graphics ekran kartı sayılmaz bile ve hiçbir oyunu oynayamazsın lol bile oynayamazsın ümitlenme
İster inan ister inanma pes 17 MB warband Asphalt 8 modern combat 5 rahatlıkla oynuyorum.tabi tüm kalbimle inandım
İnanmazsan inanma neden yalan atayım ki oynuyorum işte warband pes 17 işlemcisi de celeronhegoogle playdekinden bahsediyorsan onu telefonlar bile çalıştırıyor
oyunları google storeden indiriyorsan farklı onlar pes 17 değil o bahsettiğim mobil versiyonİnanmazsan inanma neden yalan atayım ki oynuyorum işte warband pes 17 işlemcisi de celeron
Mb warband ile pes 17 hariç modern combat 5 ve Asphalt 8 Microsoft Store'dan indirdimoyunları google storeden indiriyorsan farklı onlar pes 17 değil o bahsettiğim mobil versiyon