İntel almak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan No.1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

No.1

Asistan
Reaksiyon puanı
47

Hocam intel alınca anakartlı olarak 400 tl fazla.Performans hemen hemen aynı.Peki bu 400 tlyi mesela 8gb olan rame 8gb daha eklemek veya ekran kartını daha iyi bir kart almak varken insanlar neden intel kullanıyor?Tamam bazıları intel veya amd fanlığı yapıyor fakat bunun mantıklı bir açıklaması var mıdır? İllaki vardır ama ben anlamadım.

tb2dlh

Doçent
Reaksiyon puanı
195

Hocam intel alınca anakartlı olarak 400 tl fazla.Performans hemen hemen aynı.Peki bu 400 tlyi mesela 8gb olan rame 8gb daha eklemek veya ekran kartını daha iyi bir kart almak varken insanlar neden intel kullanıyor?Tamam bazıları intel veya amd fanlığı yapıyor fakat bunun mantıklı bir açıklaması var mıdır? İllaki vardır ama ben anlamadım.
İntel daha seri ve kararlı çalışıyor hocam. Amd fazla ısınıyor bunun bence fanlık ile alakası yok benim büşüncem. Nasıl Samsung İphone severler var onun gibi fanlık anlamında söylemiyorum.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
İntel daha seri ve kararlı çalışıyor hocam. Amd fazla ısınıyor bunun bence fanlık ile alakası yok benim büşüncem. Nasıl Samsung İphone severler var onun gibi fanlık anlamında söylemiyorum.
Isınma kararlı çalışma vb olayları AMD için FX serisinde kaldı. Şuan çok daha iyi çalışıyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
o eskiden di aralarında fark kalmadı ısınma yok ve performansı aynı fiyatları farklı AMD alınır artık apple amd kullanabilir her an...

Son düzenleme:

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Bunların hiçbiri Ryzen serisinde yok. Eskiden Intel vardı diye hala kuru kuruya Intel kullanmak mantıklı değil. Ha dersin ki ben O.C. hastasıyım parada var gidip i9 serisinden veya i7 8700K işlemci alırsın orası ayrı.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Ryzen serisinden çok memenun herlkes