tb2dnm
Öğrenci
Herkese selamlar. Max 7000₺ ye intel işlemcili sistem önerir misiniz. Oyun oynayacağım ve yayın açmayı planlıyorum yardım ederseniz sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.
Teşekkür ederim.
Fanboyluk falan yok ama ne biliyim AMD işlem ilerden çok sıkıntı çeken gördüm ısınıyor diyen gibi sorunları var diyorlardı bu zamana kadar hiç yanaşmadım.Yanlış anlama fanboyluk yapmıyorum.İlla intel istemenin bir sebebi var mı ? 6000 TL ye ryzenli çok güzel bir sistem toplanabilir,üstelik İ7 8700 den 600TL daha ucuz olmasına rağmen R5 3600 İ7 8700 ile aynı performansı veriyor,üstelik daha güncel ve overclock yapılabiliyor.1 hafta öncesine kadar İ7 8700 ile bir canavar toplamak güzel olabilirdi fakat yeni çıkan bu işlemciyi almamak pek mantıklı değil.
Bana soracak olursan ben İ7 8700 yerine R5 3600 alır keyfime bakardım,600 TL de cebimde kalır,onla da güzel ekipman kamera alırdım profesyonelce başlardım yayınlara
Ama illaki İntel istiyorum vazgeçemem diyorsan ve 600 TL yi intel olması için vermek istersen met 35 canavar gibi bir sistem toplamış onunkini alabilirsin.
https://www.incehesap.com/pc-toplam...715,1_38372,1_42409,1_41699,1_42411,1_34355,1
Isınmıyor kardeşim.Ryzen bir sistem öneririm bende.
Eskide kaldı.Isınmıyor kardeşim.
Isınma sorunu Ryzen serisinde ortada kalmadı,sana şunu söyleyeyim AMD nin Ryzenlara koyduğu soğutucu intelin koyduğu o stok soğutucuyu parçalar.AMD işlem ilerden çok sıkıntı çeken gördüm ısınıyor diyen