- Reaksiyon puanı
- 2,061
Instagram, insanları çıplak görüntülerden korumak için müstehcen fotoğraf filtresi özelliğini test etmeye başladı.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Japon değil miydi? ya oÇinli filtresi yapsınlar. Gözleri ve malum yerleri bulanık
Yanlış anlamada millet marsta drone helikopter uçurdu bizim derdimize bak. Dışarıdan yaptıklarımıza baktığımızda önemsiz bir adamız zaten, bizim bir yerleri samimi bulmamamız kimsenin umurunda değilAfedersiniz birisi çıplak foto atmış ben Instagram'a bildirdim, topluluk kurallarını ihlal eden bir şeye rastlanmadı cevabı aldım, samimi bulmuyorum Instagram'ı.
Zaten öyle, gezegenimiz dünya bile evrende bir kum tanesi, biz o kum tanesinin içinde yaşayan milyarlarca insanın içinde olan bireyleriz.Yanlış anlamada millet marsta drone helikopter uçurdu bizim derdimize bak. Dışarıdan yaptıklarımıza baktığımızda önemsiz bir adamız zaten, bizim bir yerleri samimi bulmamamız kimsenin umurunda değil
Fark yaratmak istiyorsan İnstagramı heckleyip o fotorafı oradan silmelisin
O algoritmanın işleyişi dediğin gibi değil.Bakmayan görmez.Paylaşan utanmamış...gerisi kime ne
reis ne alaka. dunya capindaki zirve gelisimin ya da insanlik adina atilan onemli adimlarin 12-13 yasinda cocuklarin kullandigi sosyal medya platformunda vajina, penis gibi organlarin gorselinin dolanmasinin ilgisi ne? o zaman millet marsta drone ucurdu diye sen de paylas buraya 2-3 tane +18 icerik. ne sacma sapan bir iliskilendirmedir buYanlış anlamada millet marsta drone helikopter uçurdu bizim derdimize bak. Dışarıdan yaptıklarımıza baktığımızda önemsiz bir adamız zaten, bizim bir yerleri samimi bulmamamız kimsenin umurunda değil
Fark yaratmak istiyorsan İnstagramı heckleyip o fotorafı oradan silmelisin
İnstagramı temiz kullanmak istiyorsan Çıplaklık Paylaşımcılarını engelleyeceksin kardeşimreis ne alaka. dunya capindaki zirve gelisimin ya da insanlik adina atilan onemli adimlarin 12-13 yasinda cocuklarin kullandigi sosyal medya platformunda vajina, penis gibi organlarin gorselinin dolanmasinin ilgisi ne? o zaman millet marsta drone ucurdu diye sen de paylas buraya 2-3 tane +18 icerik. ne sacma sapan bir iliskilendirmedir bu