İnstagramda sayfa açmak istiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan c.ak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

c.ak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
evet arkadaşlar instagramda can sıkıntısından sayfa açıp uğraşmak istiyorum ne tür bir sayfa açmamı önerirsiniz?

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Instagram bağımlılık yapar bırakamazsın

c.ak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Mizah sayfası aç sonra keşfetten foto çal keşfete çık al sana 50k takipçi
nereye kadar çalıntı olacak bir de keşfete çıkmak zor oluyor yorum topla beğeni topla sıkıntılı oluyor

Martin Archi

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
4,842
nereye kadar çalıntı olacak bir de keşfete çıkmak zor oluyor yorum topla beğeni topla sıkıntılı oluyor
Maalesef şuan ünlü sayfaların çoğu çalıntıyla bu kadar fazla takipçiye sahip oldu. İnstada özgün bir şey yok, birisi ortaya bir foto atıyor bütün sayfa sahipleri aç kurt gibi saldırıyor. Ve nedense bu şekilde keşfete çıkıyorlar. Keşfete çıkmak için bunu yapman lazım. Ha bide like almak için maalesef insanların en zayıf olduğu noktadan vurmam lazım. Kanser bir çocuğun fotosunu koy her like bu çocuğa bir ilaç de, zaten millet bunu yiyor. Like sorununu çözdükten sonra sıra geldi yorum almaya. İki tane futbol takımı koy. Takımların ismi şimdilik x ve y olsun. X takımını tutanlar beğensin, y takımını tutanlar yorum atsın de, yorum almakta çözüldü, açıklamaya emeğimizin karşılığı için takip edin de, iş bitti. 50k takipçi hayırlı olsun :) ünlü olmak çok zor değil bu dönemde, ömceek korktun mu diyerek milyonlarca takipçi kazanabiliyorsun

GatsuX

Doçent
Reaksiyon puanı
324
mizah yada bilgi sayfası açabilirsin

Martin Archi

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
4,842
Ha bide stonks sayfası açabilirsin

c.ak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
mizah yada bilgi sayfası açabilirsin
o tür sayfalardan çok var bizi takip etmeyi tercih ederler mi ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maalesef şuan ünlü sayfaların çoğu çalıntıyla bu kadar fazla takipçiye sahip oldu. İnstada özgün bir şey yok, birisi ortaya bir foto atıyor bütün sayfa sahipleri aç kurt gibi saldırıyor. Ve nedense bu şekilde keşfete çıkıyorlar. Keşfete çıkmak için bunu yapman lazım. Ha bide like almak için maalesef insanların en zayıf olduğu noktadan vurmam lazım. Kanser bir çocuğun fotosunu koy her like bu çocuğa bir ilaç de, zaten millet bunu yiyor. Like sorununu çözdükten sonra sıra geldi yorum almaya. İki tane futbol takımı koy. Takımların ismi şimdilik x ve y olsun. X takımını tutanlar beğensin, y takımını tutanlar yorum atsın de, yorum almakta çözüldü, açıklamaya emeğimizin karşılığı için takip edin de, iş bitti. 50k takipçi hayırlı olsun :) ünlü olmak çok zor değil bu dönemde, ömceek korktun mu diyerek milyonlarca takipçi kazanabiliyorsun
aslında yazdıkların mantıklı sürekli sıfırdan gönderi hazırlamak çok emek ve zaman ister bazen aklına şırp diye geliyor sıfır post gelene kadar dediğin gibi çalıntı yapmak. takipçiyi sadece yorumla nasıl kasmam gerek bir çok sayfa rahatsız oluyor reklam yorumlarından hatta engelliyor bunun için ne yapmam gerekiyor? cevaplarınız için teşekkür ederim.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
4,842
o tür sayfalardan çok var bizi takip etmeyi tercih ederler mi ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

aslında yazdıkların mantıklı sürekli sıfırdan gönderi hazırlamak çok emek ve zaman ister bazen aklına şırp diye geliyor sıfır post gelene kadar dediğin gibi çalıntı yapmak. takipçiyi sadece yorumla nasıl kasmam gerek bir çok sayfa rahatsız oluyor reklam yorumlarından hatta engelliyor bunun için ne yapmam gerekiyor? cevaplarınız için teşekkür ederim.
Ya en nefret ettiğim iş olan bot atacaksın, ya reklam yapacaksın bunu bende sevmiyorum gördüğüm reklamı bot olsa da olmasa da şikayet ederim spam dan, zaten diğer cevaplarımdq yazdıklarımı yaparsan biraz da olsa takipçi sayısına mutlaka ulaşırsın. Sonrasını bilemiyorum keşfete düşünce yüksek ihtimalle takipçin artar. Diğer yanıtımdaki dediğim şeyleri yaptığında keşfete de düşersin diye düşünüyorum. Keşfete neye göre düşüldüğünü bilmiyorum açıkçası,sadece takipçi sayısının arttığını biliyorum keşfete düşünce

Merchrior

Asistan
Reaksiyon puanı
160
Biz Okulla geyik geçen bi sayfa açıp keşfete çıkarmıştık. Yani o kadar da zor değildir belki :D