c.ak
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
evet arkadaşlar instagramda can sıkıntısından sayfa açıp uğraşmak istiyorum ne tür bir sayfa açmamı önerirsiniz?
doğru ama hobi olarak uğraşmak istiyorum öyle çok uğraşmayı düşünmüyorumInstagram bağımlılık yapar bırakamazsın
nereye kadar çalıntı olacak bir de keşfete çıkmak zor oluyor yorum topla beğeni topla sıkıntılı oluyorMizah sayfası aç sonra keşfetten foto çal keşfete çık al sana 50k takipçi
Maalesef şuan ünlü sayfaların çoğu çalıntıyla bu kadar fazla takipçiye sahip oldu. İnstada özgün bir şey yok, birisi ortaya bir foto atıyor bütün sayfa sahipleri aç kurt gibi saldırıyor. Ve nedense bu şekilde keşfete çıkıyorlar. Keşfete çıkmak için bunu yapman lazım. Ha bide like almak için maalesef insanların en zayıf olduğu noktadan vurmam lazım. Kanser bir çocuğun fotosunu koy her like bu çocuğa bir ilaç de, zaten millet bunu yiyor. Like sorununu çözdükten sonra sıra geldi yorum almaya. İki tane futbol takımı koy. Takımların ismi şimdilik x ve y olsun. X takımını tutanlar beğensin, y takımını tutanlar yorum atsın de, yorum almakta çözüldü, açıklamaya emeğimizin karşılığı için takip edin de, iş bitti. 50k takipçi hayırlı olsunnereye kadar çalıntı olacak bir de keşfete çıkmak zor oluyor yorum topla beğeni topla sıkıntılı oluyor
modası geçti o ya tutmazHa bide stonks sayfası açabilirsin
o tür sayfalardan çok var bizi takip etmeyi tercih ederler mi ki?mizah yada bilgi sayfası açabilirsin
aslında yazdıkların mantıklı sürekli sıfırdan gönderi hazırlamak çok emek ve zaman ister bazen aklına şırp diye geliyor sıfır post gelene kadar dediğin gibi çalıntı yapmak. takipçiyi sadece yorumla nasıl kasmam gerek bir çok sayfa rahatsız oluyor reklam yorumlarından hatta engelliyor bunun için ne yapmam gerekiyor? cevaplarınız için teşekkür ederim.Maalesef şuan ünlü sayfaların çoğu çalıntıyla bu kadar fazla takipçiye sahip oldu. İnstada özgün bir şey yok, birisi ortaya bir foto atıyor bütün sayfa sahipleri aç kurt gibi saldırıyor. Ve nedense bu şekilde keşfete çıkıyorlar. Keşfete çıkmak için bunu yapman lazım. Ha bide like almak için maalesef insanların en zayıf olduğu noktadan vurmam lazım. Kanser bir çocuğun fotosunu koy her like bu çocuğa bir ilaç de, zaten millet bunu yiyor. Like sorununu çözdükten sonra sıra geldi yorum almaya. İki tane futbol takımı koy. Takımların ismi şimdilik x ve y olsun. X takımını tutanlar beğensin, y takımını tutanlar yorum atsın de, yorum almakta çözüldü, açıklamaya emeğimizin karşılığı için takip edin de, iş bitti. 50k takipçi hayırlı olsunünlü olmak çok zor değil bu dönemde, ömceek korktun mu diyerek milyonlarca takipçi kazanabiliyorsun
Ya en nefret ettiğim iş olan bot atacaksın, ya reklam yapacaksın bunu bende sevmiyorum gördüğüm reklamı bot olsa da olmasa da şikayet ederim spam dan, zaten diğer cevaplarımdq yazdıklarımı yaparsan biraz da olsa takipçi sayısına mutlaka ulaşırsın. Sonrasını bilemiyorum keşfete düşünce yüksek ihtimalle takipçin artar. Diğer yanıtımdaki dediğim şeyleri yaptığında keşfete de düşersin diye düşünüyorum. Keşfete neye göre düşüldüğünü bilmiyorum açıkçası,sadece takipçi sayısının arttığını biliyorum keşfete düşünceo tür sayfalardan çok var bizi takip etmeyi tercih ederler mi ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
aslında yazdıkların mantıklı sürekli sıfırdan gönderi hazırlamak çok emek ve zaman ister bazen aklına şırp diye geliyor sıfır post gelene kadar dediğin gibi çalıntı yapmak. takipçiyi sadece yorumla nasıl kasmam gerek bir çok sayfa rahatsız oluyor reklam yorumlarından hatta engelliyor bunun için ne yapmam gerekiyor? cevaplarınız için teşekkür ederim.
Biz Okulla geyik geçen bi sayfa açıp keşfete çıkarmıştık. Yani o kadar da zor değildir belkinereye kadar çalıntı olacak bir de keşfete çıkmak zor oluyor yorum topla beğeni topla sıkıntılı oluyor
şuanda var mı sayfanBiz Okulla geyik geçen bi sayfa açıp keşfete çıkarmıştık. Yani o kadar da zor değildir belki![]()