Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,öncelikle asla ama asla takipçi hilesi yapmayın.Ben yaptım.Büyük pişman oldum.Yeni hesap açtım sonra.Öyle yapınca hesabınız birilerinin eline geçiyor.(Çalınmıyor)Gierbiliyorsunuz fakat Saçma Salak insanları otomatik takip ediyorsunuz.Bunu yapmayın.daha çok gönderi atarak,Takipçi kasma oranınız daha çok yükselecektir.Bide aktif olun.
Büyük sayfaları takip edin tüm postlara like atın ve postları beğenenleri de takip edin, bioya "Takipler davet amaçlıdır." yazarsanız "SeN kİmSiN??" mesajından korunabilirsiniz. Paylaşımlarınızda gündem olan etiketleri kullanın, sürekli aktif olun ve alanınızla ilgili etiketleri takip edip o etiketlerde paylaşılan postları beğenin.
Takipçi hilesi kullanacaksanız boş bir hesap açıp oradan gönderin, sosyal medya hileleri havuz sistemi ile çalıştığı için siz kendinize takipçi veya beğeni atarken başkaları da aynı şeyleri yapıyor ve iki taraf karşılıklı birbirini takip ediyor/like atıyor. Ayrıca daha önce takipçi hilesi sitesi açmıştım site sahipleri sizin şifrelerinizi görebiliyor ve bu hesapların ticareti yapılıyor, örneğin benim sitemde 200 üye varsa bir paylaşıma maksimum 200 beğeni attırabilirim ne kadar üye olursa o kadar fazla beğeni attırabilirim bu da demek oluyor ki 15.000 üyem olursa 15.000 beğeni vs. satışı yapabilirim.