Instagram Sayfamı Nasıl Geliştirebilirim?

Reaksiyon puanı
68
Şu anda 2 tane hesabım var birisi Galatasaray hesabı diğeri ise mizah sizce hangisi geliştireyim ve nasıl geliştireyim?

taylorsaundles

Asistan
Reaksiyon puanı
120
Şu anda 2 tane hesabım var birisi Galatasaray hesabı diğeri ise mizah sizce hangisi geliştireyim ve nasıl geliştireyim?
Ben de galatasaraylıyım ancak şu zamanda mizah hesabını geliştirmek daha mantıklı özellikle reels alanında insanlar artık reelsda daha çok takılıyor, maalesef söylüyorum ki türklerin çektiği reels videolarının yarısından fazlası yabancılardan çalıntı olduğu için sende çal. Evet bu çok kötü iğrenç bir şey fakat uyuyan bir milletin içinde yabancılardan çalsan da birşey değişmez.

Reaksiyon puanı
68
Ben de galatasaraylıyım ancak şu zamanda mizah hesabını geliştirmek daha mantıklı özellikle reels alanında insanlar artık reelsda daha çok takılıyor, maalesef söylüyorum ki türklerin çektiği reels videolarının yarısından fazlası yabancılardan çalıntı olduğu için sende çal. Evet bu çok kötü iğrenç bir şey fakat uyuyan bir milletin içinde yabancılardan çalsan da birşey değişmez.
Kaç takipçiden sonra normal post atmamız lazım?

durmayann

Profesör
Reaksiyon puanı
3,298
Yenilikçi ol. Yeni bir konu bul kendine. Örnek vereyim:
Profil Resmi Sayfaları.
Film Dakika Replik Sayfaları.
Bunu anlatamam ama mesela İnstagram'a cukoturdu yazı o sayfayı incele yani mizah sayfası hele de yeni başladıysan biraz zor. Böyle farklı bir fikir ile ortaya çıkarsan daha iyi olabilir senin adına.