ÇAKIR FEVRİDİR
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 68
Şu anda 2 tane hesabım var birisi Galatasaray hesabı diğeri ise mizah sizce hangisi geliştireyim ve nasıl geliştireyim?
Ben de galatasaraylıyım ancak şu zamanda mizah hesabını geliştirmek daha mantıklı özellikle reels alanında insanlar artık reelsda daha çok takılıyor, maalesef söylüyorum ki türklerin çektiği reels videolarının yarısından fazlası yabancılardan çalıntı olduğu için sende çal. Evet bu çok kötü iğrenç bir şey fakat uyuyan bir milletin içinde yabancılardan çalsan da birşey değişmez.Şu anda 2 tane hesabım var birisi Galatasaray hesabı diğeri ise mizah sizce hangisi geliştireyim ve nasıl geliştireyim?
Kaç takipçiden sonra normal post atmamız lazım?Ben de galatasaraylıyım ancak şu zamanda mizah hesabını geliştirmek daha mantıklı özellikle reels alanında insanlar artık reelsda daha çok takılıyor, maalesef söylüyorum ki türklerin çektiği reels videolarının yarısından fazlası yabancılardan çalıntı olduğu için sende çal. Evet bu çok kötü iğrenç bir şey fakat uyuyan bir milletin içinde yabancılardan çalsan da birşey değişmez.
1k-2k o sana göre değişken bir sayıdırKaç takipçiden sonra normal post atmamız lazım?