Bediüzzaman Hazretleri
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 11
Önerileriniz nelerdir?? gt fln hariç
hawliHayır yani büyünce noluyor? Ben hesabımı komple kapattım.
Kendi kuşağımdan utanıyorum
ironi yapıyom yaKendi kuşağımdan utanıyorum
Instan büyük olunca ne oluyor? Hawli sanıyorsan yanılıyorsun. Havalı olmak istiyorsan yeni icatlar yaparsın, güzel meslek sahibi olursun vs.
Instanı büyütmeye uğraşacağına lisedeysen TYT kas. Ortaokulsa LGS için çalış. Ders çalış.ironi yapıyom ya
Bence de biraz boş
Instanı büyütmeye uğraşacağına lisedeysen TYT kas. Ortaokulsa LGS için çalış. Ders çalış.
Kardeşim boş beleş bir sayfa açmıyacağım tarih konulu bir sayfa açacağım ayrıca sen galiba çok çalışkan bir arkadaşımızsın sana başarılarKendi kuşağımdan utanıyorum
Instan büyük olunca ne oluyor? Hawli sanıyorsan yanılıyorsun. Havalı olmak istiyorsan yeni icatlar yaparsın, güzel meslek sahibi olursun vs.
Ayrıca çok şükür mesleğimiz var muhasebe okuyorum stajda görüyorum allah izin verirse daha da ilerlerim sadece hobi olarak sevdiğim tarih konulu sayfayı açmak istiyorumInstanı büyütmeye uğraşacağına lisedeysen TYT kas. Ortaokulsa LGS için çalış. Ders çalış.
Bence sayfa büyütmek gereksiz (bugünden sonra keşke instamolmasaydı diyorum)Önerileriniz nelerdir?? gt fln hariç
Olsun kendim içinde istiyorum tarih konulu bir sayfaBence sayfa büyütmek gereksiz (bugünden sonra keşke instamolmasaydı diyorum)