Yardım İnstagram Otomatik Post Atıcı Bot ??

salihbastanai

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba,

Öncelikle herkese mutlu pazarlar diliyorum. Ben python ile yazılmış instagram otomatik post (gönderi) atıcı basit bir uygulama, yazılım arıyorum.
Bunu kullanan veya nerede bulabileceğimi bilen varmı?
Sadece belirli zamanda 1 post değil, 1 tane attıktan hemen sonra diğerine geçsin ben durdurana kadar çalışsın gibi birşey arıyorum.
Sürekli aynı postu defalarca paylaşacak, binlerce.
Tekrardan iyi günler.

DarkPickaxe

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Bu projeler biraz kapsamlı olabiliyor. Makine öğrenmesi ile yapıyorum ben genellikle o tarz şeyleri. Kolay bir şekilde hiç yapmadım. ChatGPT ile bir konuşun isterseniz size basit bir şey verebilir sanırsam.

salihbastanai

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu projeler biraz kapsamlı olabiliyor. Makine öğrenmesi ile yapıyorum ben genellikle o tarz şeyleri. Kolay bir şekilde hiç yapmadım. ChatGPT ile bir konuşun isterseniz size basit bir şey verebilir sanırsam.
Ben python ile bir bot yaptım ve çalışıyor ama 1. sıkıntısı çok yavaş dakikada sadece 1 post atabiliyor.
2. sıkıntısı ise uzun süre çalışmada, instagram hesabı kısıtlıyor ama araya bekleme süresi koyarsak çözülebilir 2. sorun.
Dilersen kodu paylaşayım eğer python'dan anlıyorsan bir incele sende ekleme çıkarma yap belki beraber iyi birşey ortaya çıkarırız.
Birde 3. sorun var :( İnstagram hesabının içerik üreticisi modu açık olmalı yani programı çalıştırmadan önce business.facebook.com adresinden insta hesabına giriş yap ve çıkan alertte işlemi kabul et.
Sonra programı çalıştırman yeterli.

Kaynak Kod
Mesaj otomatik birleştirildi:

php tabanlı bir scriptte işini görür sanki.
PHP bilmiyorum, sadece python, html, css, js, biraz c# ve c++ biliyorum.