Bal10cuk
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Herkese merhaba arkadaşlar benim Instagram hesabı Kendi kendine sayfa takip ediyor eskiden yoktu yeni olamaya başladı nasıl çözerim
İzin verilen uygulamalarda varsa uygulamaları kaldır..Daha önce takipçi kasma uygulaması yada sitelerine girip denediysen ondandır.
İyi forumlar
Sanırım yanlış kişiye alıntı yaptınız ? konu sahibinin takip sıkıntısı var.İzin verilen uygulamalarda varsa uygulamaları kaldır..
Oluyor bazen böyle..Sanırım yanlış kişiye alıntı yaptınız ? konu sahibinin takip sıkıntısı var.
iyi forumlar
Sıkıntı yok iyi forumlar ??Oluyor bazen böyle..![]()
Hayır öyle birşey kullanmadım bırak kullanmayı öyle birşey araştırmadım bileDaha önce takipçi kasma uygulaması yada sitelerine girip denediysen ondandır.
İyi forumlar
Yeni değiştirdimEn son ne zaman şifrenizi değiştirdiniz ?
Çok teşekkür ederim bu konu yüzünden inşallah başımız ağırmazOlabilir, takipçi satın alanlar bunlara sebep olabiliyor maalesef. Sizden kaynaklanan bir sıkıntı değil. Size bir örnekte vereyim, haberi incelerseniz anlayacaksınız insanlarda şikayetçi bu durumdan.
![]()
Şeyma Subaşı takipçi mi satın alıyor? - Instagram Magazin haberleri
Instagram hesabından 3 milyon takipçisi bulunan ve yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Şeyma Subaşı için herkesi şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Bir sosyal medya kullanıcısının Şeyma Subaşı ile ilgili yaptığı paylaşım "Şeyma Subaşı takipçi mi satıwww.haberturk.com
Bugün olmadı ama Emin değilim belki duzelmemistirDevam ediyor mu hala ?
İnşallah cevapların için çok teşekkürlerumarım devam etmez. yaklaşık 2 yıl önce yeni açtığım zaman bende aynı problemi yaşadım.