• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İnstagram kendi kendine beğenme

yaseka61

Öğrenci
İnstagram hesababim kendi kendine baskasinin fotografini begeniyor. Izin verilen uyguamalarda hicbir sey yok nasil çözebiliriz

İnstagram hesababim kendi kendine baskasinin fotografini begeniyor. Izin verilen uyguamalarda hicbir sey yok nasil çözebiliriz

Bende de aynı sorun var tanımadığım kişilerin fotoğraflarını beğeniyor izin berilen uygulamalarda da bir şey yok sorunun çözümünü bilen arkadaşlar yardım edebilir mi gerçekten sacma sapan şeyler beğeniyor ve rahatsız edici bir durum

Bende de aynı şey oluyodu şifremi değiştirip çift aşamalı şifreye geçtim ve takibi bırakanlara instaunftan bakmadığım sürece artık olmuyor

Konu baya bi eski ama bilmeyen arkadaşları bilgilendiriyim : İnstagram da beğeni veyahut abone hilesi yaptığınız da otomatikmen başkalarını takip eder, fotoğraflarını beğenir. Bunu düzeltmek için şifrenizi değiştirmek yeterli olacaktır.

Bende de aynı sorun var defalarca şifremi değiştirdim izinli hiç bir uygulama Yok ve hala beğeni oluyor ??

silindi (4599001)

Son düzenleme: