İnstagram kalite sorunu :(

caneser5898

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acil yardım arkadaslar instagrama fotoğraf atarken bazı fotolarda fotoğrafın kalitesini bozuyor farklı farklı uygulamalar üzerinden atmayı denedim ama sonuç başarısız oldu fotoğraf kalitesi gayet yerinde ama instagrama atıyorum 10 dk sonra bozuluyor
Not:Cihazım Samsung galaxy E7

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Instagram, yanlış hatırlamıyorsam fotoğrafları kare olarak yayınlıyordu.
Fotoğrafları Instagram'a koymadan önce kare bir şekilde kesmeyi dener misiniz?

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Crop uygulaması kullanıyorm yani tamamını sığdırıyor fotonun

Crop kullanmana gerek yok artık Instagram kare format zorunluluğunu kaldırdı.
Kalite olayına gelince filtreleri abartıyorsan fotoğrafın kalitesi düşebilir ama onunda dışında pek bir fikrim yok açıkcası. Instagram'ı silip tekrar yüklemeyi dene.

caneser5898

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Crop kullanmana gerek yok artık Instagram kare format zorunluluğunu kaldırdı.
Kalite olayına gelince filtreleri abartıyorsan fotoğrafın kalitesi düşebilir ama onunda dışında pek bir fikrim yok açıkcası. Instagram'ı silip tekrar yüklemeyi dene.

Bazı fotoğraflara daha çok efekt verdim faat onlarda olmadı silip yükledim yine olmadı

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Bazı fotoğraflara daha çok efekt verdim faat onlarda olmadı silip yükledim yine olmadı

Instagram'ın çözünürlüğü 640x640 pixelden 1080x1080 pixele yükseldi yani gözle görülür bir artış yaşandı. Senin sorunun çok tuhaf ama bekle biraz kendiliğinden düzelebilir. E7'nin kamera performansı çok iyi olmadığından psikolojik olarak sana kalitesi kötü geliyor olabilir, bilmiyorum...

caneser5898

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Instagram'ın çözünürlüğü 640x640 pixelden 1080x1080 pixele yükseldi yani gözle görülür bir artış yaşandı. Senin sorunun çok tuhaf ama bekle biraz kendiliğinden düzelebilir. E7'nin kamera performansı çok iyi olmadığından psikolojik olarak sana kalitesi kötü geliyor olabilir, bilmiyorum...

Hayır kamerası hakikatten iyi çözünürlük olarak da daha büyük odediğin formattan 2 foto hariç diğerlerinde bu tarz sorunlar yok du neden bunda böyle oldu anlayamadım