Instagram Hiç Takip Etmeden Nasıl Takipçi Kasılır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YuSuF021
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YuSuF021

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
herkese merhaba ustalarım ben hiç kimseyi takip etmicem ama takipçimin artmasını istiyorum nasıl yapabilirim

Amello

Doçent
Reaksiyon puanı
595
Hesabını mutlaka herkese açık yap, özgün ve kaliteli içerikler paylaş, insanların ilgisini çeksin ve keşfete düşsün. Bu şekilde takipçi kazanabilirsin ama paylaştığın gönderilerin kaliteli olması gerekir ve kısa sürede olmaz.

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,230
Takipçi kazanmak için bazı eğitimler var. İşte iyi içerik üretme, gönderilerin daha öne çıkması vs vs. Udemyde sosyal medya uzmanlarının verdiği bu tarz kurslar var. Fiyatları 27 tl ama arada bedava olabiliyorlar.

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Hocam sayfa kuracaksanız yan hesap açıp keşfete çıkmış gönderilerin altında yorum yapan kullancılılara yanıt verin sayfama davetlisiniz gibisinden.3 gündür yorum engeli yiyeceksiniz 3 gün sonra tekrar devam edersiniz ne kadar hesap açarsanız o kadar takipçi kasarsınız.Kişisel hesap açacaksanda bir vasfın olmadığı sürece takipçi kasman imkansız gibi.

Amello

Doçent
Reaksiyon puanı
595
Kaliteli içerik üretirsen; ben bot basarım.

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,230
Nasıl bir içerik hocam sizce doğa fotoğrafları vs bir fikir verin
Doğa fotoğrafları olabilir. Bir şehre ait fotoğraflar için olabilir. Komedi sayfası olabilir (montaj yeteneğinizde biraz varsa). Haber için olabilir. Tavsiyelerim bunlar.

YuSuF021

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Doğa fotoğrafları olabilir. Bir şehre ait fotoğraflar için olabilir. Komedi sayfası olabilir (montaj yeteneğinizde biraz varsa). Haber için olabilir. Tavsiyelerim bunlar.
montaj video effects yeteneğim var ama bende bir işe başladımmı çok uğraşırım kötü yorum veya beğenmesem hemen hesaptaki tüm içerikleri siliyorum o yüzden kaliteli bişe olması lazım

Amello

Doçent
Reaksiyon puanı
595
Ne üreteceğinize kendiniz karar vereceksiniz zaten. Daha fikriniz bile yok.

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,230
montaj video effects yeteneğim var ama bende bir işe başladımmı çok uğraşırım kötü yorum veya beğenmesem hemen hesaptaki tüm içerikleri siliyorum o yüzden kaliteli bişe olması lazım
Bendede benzer bir huy vardı. Ama artık yok. Sanırım fazla montaj yaparak çözdüm. Kötü yorumda gelse fazla dislike de alsa gene kaldırmam bir videoyu. Gerçi son 1 aydır hiç montaj vs yapmıyorum.

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,230
Tavsiyem sayfanızda şehirlerin fotoğraflarını fln paylaşın. New york, İstanbul, Hong Kong, Bakü, Berlin, Helsinki gibi.