YuSuF021
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 20
herkese merhaba ustalarım ben hiç kimseyi takip etmicem ama takipçimin artmasını istiyorum nasıl yapabilirim
panel derken hocamPanellerden takipçi kas.
ikiside olabilir hocam kişiselde profesyoneldeKişisel hesap mı?
Nasıl bir içerik hocam sizce doğa fotoğrafları vs bir fikir verinKaliteli içerik üretirsen; ben bot basarım.
Doğa fotoğrafları olabilir. Bir şehre ait fotoğraflar için olabilir. Komedi sayfası olabilir (montaj yeteneğinizde biraz varsa). Haber için olabilir. Tavsiyelerim bunlar.Nasıl bir içerik hocam sizce doğa fotoğrafları vs bir fikir verin
montaj video effects yeteneğim var ama bende bir işe başladımmı çok uğraşırım kötü yorum veya beğenmesem hemen hesaptaki tüm içerikleri siliyorum o yüzden kaliteli bişe olması lazımDoğa fotoğrafları olabilir. Bir şehre ait fotoğraflar için olabilir. Komedi sayfası olabilir (montaj yeteneğinizde biraz varsa). Haber için olabilir. Tavsiyelerim bunlar.
Bendede benzer bir huy vardı. Ama artık yok. Sanırım fazla montaj yaparak çözdüm. Kötü yorumda gelse fazla dislike de alsa gene kaldırmam bir videoyu. Gerçi son 1 aydır hiç montaj vs yapmıyorum.montaj video effects yeteneğim var ama bende bir işe başladımmı çok uğraşırım kötü yorum veya beğenmesem hemen hesaptaki tüm içerikleri siliyorum o yüzden kaliteli bişe olması lazım
reklam yaparak para verceksin çekilişte reklamın olcakherkese merhaba ustalarım ben hiç kimseyi takip etmicem ama takipçimin artmasını istiyorum nasıl yapabilirim
hesap isminizi atın göstereyim size..panel derken hocam
ikiside olabilir hocam kişiselde profesyonelde
Çekiliş sayfalarına para verip takipçi kazanabilirsiniz.herkese merhaba ustalarım ben hiç kimseyi takip etmicem ama takipçimin artmasını istiyorum nasıl yapabilirim
ismi : yusuf02_grbzhesap isminizi atın göstereyim size..
Dostum legal yollarla olamazsın.herkese merhaba ustalarım ben hiç kimseyi takip etmicem ama takipçimin artmasını istiyorum nasıl yapabilirim
bazı hesaplar görüyorum 1 gönderisi var ama 2 3 bin takipçisi var takip ettikleri birilerde yok onlar nasıl yapmışlarDostum legal yollarla olamazsın.
Bot basmışlar.bazı hesaplar görüyorum 1 gönderisi var ama 2 3 bin takipçisi var takip ettikleri birilerde yok onlar nasıl yapmışlar
Çevren olmalı vb. örnekler verilmiştir zatenpara verme imkanım yok hocam maalesef
ınstagram linkinimi hocamÇevren olmalı vb. örnekler verilmiştir zaten
Illegal yöntemlerde olabilir ama forumdan paylaşmak yasak
Illegal yöntemınstagram linkinimi hocam
60 adet takipçi yolluyorum sizeismi : yusuf02_grbz
buda url - Login • Instagram
yani güzel sözler fotoğraflar paylaşmayı düşünüyorum hocam