Soru İnstagram hesplarımı askıya alıyor nasıl çözebilirim

kozmix

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Eskiden çok fazla hesap açmıştım şuan ise iste numarayla ister mail adresiyle olsun hiçbi şekilde hesap açtırmıyor.
Tüm bilgileri doldurup hesap oluştura tıkladığım anda hesabınız askıya alındı diyor.
Yeni mail hesapları açtım ve telefon numarası olmadan gireyim dedim ama yeni mail adresleriyle oluşturduğum hesapları bile askıya aldı.
Bu durumu nasıl çözebilirim?
İtirazlarıma yanıt da vermiyorlar

emel06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba, yaşadığınız sorun gerçekten can sıkıcı. Normalde itirazlara 3-4 günü içinde dönüş yapılıyor ama hala bir dönüş alamadıysanız benzer bir durumu yaşayan bir tanıdığım, bu tür yasaklamalarla ilgili olarak 11858 numarasını arayarak destek almıştı. Bu numara, bazı kullanıcılar için etkili bir çözüm sunmuş gibi görünüyor. Belki de bu yolu denemek, sorununuzu çözmenize yardımcı olabilir. Umarım en kısa sürede sorununuz çözülür!

kozmix

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Merhaba, yaşadığınız sorun gerçekten can sıkıcı. Normalde itirazlara 3-4 günü içinde dönüş yapılıyor ama hala bir dönüş alamadıysanız benzer bir durumu yaşayan bir tanıdığım, bu tür yasaklamalarla ilgili olarak 11858 numarasını arayarak destek almıştı. Bu numara, bazı kullanıcılar için etkili bir çözüm sunmuş gibi görünüyor. Belki de bu yolu denemek, sorununuzu çözmenize yardımcı olabilir. Umarım en kısa sürede sorununuz çözülür!
Teşekkürler. Numarayı aramayı deneyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kısa bir araştırma sonucu numaranın ücretli olduğunu öğrendim ve instagram hesabı için bu kadar yüksek bir fiyat ödemek mantıksız olur. Başka yollar aramaya devam edeceğim.