- Reaksiyon puanı
- 17
benim vales_fan***** diye hesabım vardı çift faktörlü doğrulama etkin değildi başka kişilerin telefonundan pc sinden giriş yapmadım benim telefon bozulunca eski bi j5 vardı sadece instagram yada sadece whatsapp yükleniyordu yer yoktu 2 3 kere formatladım ve instagram yükledim ordan giriş yaptım 1 2 gn kullandıktan sonra cihazdan instagramı sildim 1 hafta sonra bilgisayarımdan o hesaba giriş yaptım şifr ve kullanıcı adıyla giriş yaptım şüpheli giriş v*****s@u****.com a güvenlik kodu gönder dedi ama benim hesabım 0123***@gmail.com a bağlı e postama girişl yaptım instagramdan gelen bir mail gördüm e posta hesabınız 0123****@gmail.com dan 0123****@gmail.comm olarak değiştirildi dedi bunu sen yapmadıysan buraya tıkla dedi tıkladım beni instagrama attı üzgünüz bu sayfa mevcut değil fln dedi bide teknolojiyi doğru kullanan biriyim virüslü siteler fln onları çok iyi ayırt eder zararlı şeyler indirmem başkalarından dosya almam atılan linkleri kontrol ederim virüs bulaşma ihtimali düşük nasıl çalındı anlamadım geri alma şansımız var mı NOT:bir mail daha gördüm samsung-g935f cihazından giriş yapıldı dedi cihazı arattım s7 ymiş ben s7 hiç kullanamdım bunu siz yapmadıysanız basın buna dedi instagram şifre yenileme ye attı ama kullanılamıyor fln dedi