İnstagram hesabı çalmış gibi göstermek

kayacaN0

Asistan
Reaksiyon puanı
223
Şimdi benim arkadaşım aynı hesapları çalmış gibi gösteriyor kızlara ama çalmadığını biliyorum. Diyor ki kızlara ''sizin hesabınızı çaldım şifrenizi falan değiştiriyim mi? Hesabınızı kapatayım mı?'' diyor. Tek yaptığı hesabı düzenle, Hesap ayarlarını gösteriyor. Ve kızlarda buna cidden inanıyor. Sonra diyor ben C++ programlama dilini biliyorum her şeyi yapabilirim diyor. Asıl soruma gelirsek ben bunu nasıl çuvallarım?? Bir youtube videosu varsa atar mısınız? Cidden ben ve arkadaşlarım çocuğa tilt olduk. Kızlar affedersiniz ama m*l gibi inanıyor.

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
Şimdi benim arkadaşım aynı hesapları çalmış gibi gösteriyor kızlara ama çalmadığını biliyorum. Diyor ki kızlara ''sizin hesabınızı çaldım şifrenizi falan değiştiriyim mi? Hesabınızı kapatayım mı?'' diyor. Tek yaptığı hesabı düzenle, Hesap ayarlarını gösteriyor. Ve kızlarda buna cidden inanıyor. Sonra diyor ben C++ programlama dilini biliyorum her şeyi yapabilirim diyor. Asıl soruma gelirsek ben bunu nasıl çuvallarım?? Bir youtube videosu varsa atar mısınız? Cidden ben ve arkadaşlarım çocuğa tilt olduk. Kızlar affedersiniz ama m*l gibi inanıyor.
Yapabileceğin tek şey kızları ikna etmek. Birde sanki kapatılsa ne kaybedecekler?

KralTektir

Asistan
Reaksiyon puanı
258
Yapabileceğin tek şey kızları ikna etmek. Birde sanki kapatılsa ne kaybedecekler?
Yeni hesap açarlar bence ama cihazlarına erişmek daha kötü olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence konu kapatılmalı böyle saçma soru mu olur yaw :d

@Creavite reis şu konuyada bı el atarmisin

Son düzenleme:

kayacaN0

Asistan
Reaksiyon puanı
223
knka çalmıyor gerçekte sadece o profili düzenle ve hesap ayarları var attığı ss te

geçen de diyorki enes batur'un instagram hesabını çaldım diyodu :D

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
knka çalmıyor gerçekte sadece o profili düzenle ve hesap ayarları var attığı ss te

geçen de diyorki enes batur'un instagram hesabını çaldım diyodu :D
Demek istediğim şey şu, kızlar neden korkuyor? Çok fazla mı fotoğraf var? 1m takipçileri falan mı var? Gerçek olsaydı ve çalınsaydı ne fark ederdi?

_emre_emre_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,263
1- Yeni hesap aç
2- Birisinin hesabını kopyala(aynı postları at aynı açıklama vs)
3- Hesabı gizli yap(birisi şikayet ederse kapatılır)
4- O kişinin takipçisi kadar bot bas.
5- Tebrikler

kayacaN0

Asistan
Reaksiyon puanı
223
Demek istediğim şey şu, kızlar neden korkuyor? Çok fazla mı fotoğraf var? 1m takipçileri falan mı var? Gerçek olsaydı ve çalınsaydı ne fark ederdi?
ne bilim arkadaş kızların hesaplarının ss ini attı kızlarda inandı kapatma şifreyi değiştirme falan dediler

fs.PNG

bu profili düzenle ve ayarlar simgesi vardı attığı ss te

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Bildiğin fotoşop ile yapıyordur oraya onların isimlerini yazıyordur?