Instagram bug

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Plasdas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Plasdas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar,

Hesabımda 2 gönderi olmasına rağmen takip etmeyenler 0 olarak görüyor. Sorun nedir acaba uzun süredir böyle kendiliğinden düzeleceğinı de sanmıyorum. Ikinci olarak instagram mesajlara güncelleme bende gelmedi. Bu sorunları nasıl çözerim bilgisi olanlar aydınlatırlarsa sevinirim. İyi Geceler..

Berkess

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Sil tekrar yükle olmazsa hesaplarda sıkıntı olmuş olabilir onun için integral destek ile iletişime geçmen lazım

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
O güncelleme bana da gelmedi. Hâlâ bekliyorum.

Çözüm önerisi olarak

Şifreni değiştirebilirsin
Hesabını dondurup, tekrar aktif edebilirsin.

Plasdas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
O güncelleme bana da gelmedi. Hâlâ bekliyorum.

Çözüm önerisi olarak

Şifreni değiştirebilirsin
Hesabını dondurup, tekrar aktif edebilirsin.
Youtube da bir kanalda video vardı bu konuyla ilgili entegrasyon sorunu var 350 tl ye düzeltiriz demişlerdi. O parayı vereceğime instagramı bırakırım daha iyi

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Android sürümünüz kaç? Eski cihazların android sürüm desteği eski oluyor ve instagramın yeni içeriklerine erişemiyor diye biliyorum.

Plasdas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Android sürümünüz kaç? Eski cihazların android sürüm desteği eski oluyor ve instagramın yeni içeriklerine erişemiyor diye biliyorum.
Samsung galaxy s6 6.0 ama bununla bir alakası olduğunu sanmıyorum. Başka bir hesaba girince o hesaba geliyor dm guncellemesi

Plasdas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar,

Hesabımda 2 gönderi olmasına rağmen takip etmeyenler 0 olarak görüyor. Sorun nedir acaba uzun süredir böyle kendiliğinden düzeleceğinı de sanmıyorum. Ikinci olarak instagram mesajlara güncelleme bende gelmedi. Bu sorunları nasıl çözerim bilgisi olanlar aydınlatırlarsa sevinirim.

WindStone

Dekan
Reaksiyon puanı
2,673
Merhaba arkadaşlar,

Hesabımda 2 gönderi olmasına rağmen takip etmeyenler 0 olarak görüyor. Sorun nedir acaba uzun süredir böyle kendiliğinden düzeleceğinı de sanmıyorum. Ikinci olarak instagram mesajlara güncelleme bende gelmedi. Bu sorunları nasıl çözerim bilgisi olanlar aydınlatırlarsa sevinirim.
telefonun ne?

WindStone

Dekan
Reaksiyon puanı
2,673
Samsung galaxy s6. Ama bununla alakası olduğuny sanmıyorum başka bir hesabım daha var onda sıkıntı yok ve şikayetvar da benim gibi sorunu olan baya kisi var
Sorun sadece sizde yoksa güncelleme beklemenizi öneririm. İnstagram destek ekibine yazarsanız daha net bilgi alabilirsiniz belki çözümleri bile vardır.

Plasdas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sorun sadece sizde yoksa güncelleme beklemenizi öneririm. İnstagram destek ekibine yazarsanız daha net bilgi alabilirsiniz belki çözümleri bile vardır.
Beklemekten başka çare gözükmüyor. Desteğe defalarca yazdım dönmediler. Teşekkürler cevaplarınız için

durmayann

Profesör
Reaksiyon puanı
3,301
Merhaba arkadaşlar,

Hesabınızdaki 2 gönderi ile takip etmeyenlerin alakası yokki ve bu arada takip etmeyenler ne?

Plasdas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hesabınızdaki 2 gönderi ile takip etmeyenlerin alakası yokki ve bu arada takip etmeyenler ne?
Hesabım gizli hesap takip edenler gönderilerimin sayısını doğru bir şekilde görebiliyor. Gizlide oldugu için takip etmeyenlere profil kapalı ve gönderi sayısı 0 gözüküyor. Bakan gönderisi yok zannediyor.

WindStone

Dekan
Reaksiyon puanı
2,673
Hesabım gizli hesap takip edenler gönderilerimin sayısını doğru bir şekilde görebiliyor. Gizlide oldugu için takip etmeyenlere profil kapalı ve gönderi sayısı 0 gözüküyor. Bakan gönderisi yok zannediyor.
pek sıkıntı bir durum değil diye düşünüyorum. Hesabı gizliden çıkarıp tekrar aldınız mı?

durmayann

Profesör
Reaksiyon puanı
3,301
Şimdi anladım,değişik durum.

Plasdas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
pek sıkıntı bir durum değil diye düşünüyorum. Hesabı gizliden çıkarıp tekrar aldınız mı?
Evet yaptım. Sıkıntı bir durum değil zaten neden boyle onu merak ediyorum. Hatta böyle olmasi bir yandan güzel. Takip etmeyenler gönderi yok zannediyor ama var :) dm güncellemesi gelse bi sorun kalmayacak