19 Ağustos 2019 #1 T turemen42 Cezalı Cezalı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 8 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 25 Arkadaşlar böyle engel gelmişti dün bugün engelim kalkması lazım lakin hâla kalkmadı dün saat öğlen 12 civarında geldi acaba bugün açılır mı?
Arkadaşlar böyle engel gelmişti dün bugün engelim kalkması lazım lakin hâla kalkmadı dün saat öğlen 12 civarında geldi acaba bugün açılır mı?
18 Şubat 2020 #2 By üşengeç Asistan Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 234 Reaksiyon puanı 114 Puanları 43 Bildirin durumunuzu ulaşırlar size aynısı bana olmuştu
19 Şubat 2020 #3 Y yey1910 Öğrenci Katılım 2 Mayıs 2018 Mesajlar 12 Reaksiyon puanı 3 Puanları 3 Yaş 31 Ya aynı sorun bende de var. Bugün 3. gündü ama hala açılmadı! Ne yapmam gerekir dostlar, öneriniz var mıdır ya, çok zor durumdayım bu konuda... Mesaj otomatik birleştirildi: 19 Şubat 2020 By üşengeç dedi ki: Bildirin durumunuzu ulaşırlar size aynısı bana olmuştu Genişletmek için tıkla ... Nereye, nasıl ulaşacağım aynı sorun bende de var.
Ya aynı sorun bende de var. Bugün 3. gündü ama hala açılmadı! Ne yapmam gerekir dostlar, öneriniz var mıdır ya, çok zor durumdayım bu konuda... Mesaj otomatik birleştirildi: 19 Şubat 2020 By üşengeç dedi ki: Bildirin durumunuzu ulaşırlar size aynısı bana olmuştu Genişletmek için tıkla ... Nereye, nasıl ulaşacağım aynı sorun bende de var.
10 Nisan 2020 #4 S Serdar Özgül Öğrenci Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 44 aynı sorun bende de var yazılan tarihi beklemeden daha önce nasıl açarız. sorun bildire de yazdım fayda etmedi.
aynı sorun bende de var yazılan tarihi beklemeden daha önce nasıl açarız. sorun bildire de yazdım fayda etmedi.