• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Instagram alışveriş güvenli mi

Ghost61TR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
35
Arkadaşlar Instagramda bir ayakkabı beğendim ama ınstagramda alışveriş daha önce hiç yapmadım sayfanın adı benimolsunbutik 1.4 milyon takipçisi var bilen var mı güvenilir mi

Arkadaşlar Instagramda bir ayakkabı beğendim ama ınstagramda alışveriş daha önce hiç yapmadım sayfanın adı benimolsunbutik 1.4 milyon takipçisi var bilen var mı güvenilir mi
tavsiye etmiyorum ama ülkenin durumu belli marka ayakkabı almak bile zor iyi araştır derim alacaksan

Siteleri falanda var güvenilir gibi duruyor ama ayakkabı uymazsa geri iade edemeyebilirsin.

Her siteden alışveriş yaparım instagram sayfalarından asla.

Asla dolandırıcı çıkarlarsa muhatap bulamazsın veya hatalı çıkarsa iadede alamayabilirsin.

Asla tavsiye etmem .. o 1m'luk sayfaları para ödeyip satın alıyorlar genellikle. Dolandırıcı çıkma ihtimali çok yüksek.

Hiç alışveriş yapmadım ama instadan alışveriş yapan kişiler var çevremde ve herhangi bir sorun yaşamadılar. Yine de her sayfaya güven olmaz. Ben almazdım açıkçası.

Yakınlarımdan alanlar var ama ben hiç cesaret edemedim .

Öyle saçma sapan yerlere bulaşmayın hepsiburada, vatan, gibi bilindik yerlerden alın.

İnstagram sayfalarından alışveriş yapmak hiç güvenilir değil. Bulaşmayın.

Alma ben instagramdan 300 tl dolandırılmıştım buluşma derim