İnsanlarla Nasıl Konuşacağım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 023
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

023

Profesör
Reaksiyon puanı
4,598
Yaz okulu gibi bir şey var okulda, istediğim etkinliklere katılabiliyorum. Bilgisayar ve İngilizce ile alakalı etkinliklere katılacağım. Fakat ben pandemide iletişim kurmayı unuttum. Kısaca utangaçlaştım. Nasıl rahat davranabilirim?

degurechaff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Aşırı asosyal bir insan olarak söylüyorum. İnsanlarla iletişim kurmak zordur elbette ancak adım atmamız gerekiyor artık. Benim sana tavsiyem ilk 1 hafta insanları gözlemle. Samimi söylüyorum Sherlock gibi ol. Onların hobilerini uzaktan keşfet. 1 hafta içerisinde kimse sana yaklaşmaz ise öğrendiğin hobileri kendinden yap. Hem kendini geliştirmiş oluyorsun hemde edindiğin hobinin sahibi seni cana yakın buluyor ve yanına sokuluyor. Ve güzel arkadaşlıklar başlıyor...

• Sevgi dolu
Reactions: 023

ozcevı

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Önemli olan o havayı sezip içine yavaşta olsa girmen, yani rahatsız oldugun yerde durdurca artık olmamaya başlarsın. Fakat bazılarının bu konuda doğustan yetenege sahip olduklarını unutma. Koşamıyorsan yürü, yürüyemiyorsan sürün fakat ne yaparsan yap ilerlemek zorundasın. Önemli olan azı çoğu değil ilerleme cesaretin.