SaTa
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 9
[SDNTV3]http://video.ak.facebook.com/video-ak-sf2p/v6812/250/125/1273273665778_17643.mp4[/SDNTV3]
İlginç
İlginç

ölen insan kesilen başı göremez vucudunu görür, yanlış yazılmış.. (tabi yazan konuyu acan arkadaş değil yanlış anlaşılmasın)
En güzel ölüm uykuda ölüm.![]()
Ya baş kesildikten sonra vücudumuzu görsek neye yarıcak sonuçta 30 sn sonra tahtalı köyü boylamış olacaz..
Bu bir şehir efsanesi, şah damarınızı -tavsiye etmememe rağmen- birkaç saniye sıkın, sonucu görün. Gözleriniz kararır ve bayılırsınız. Kaldı ki kafanız kesildikten sonra etrafa gülücükler saçarak bakmanız mümkün değildir.KesiLen başın iLLa Vücudu göreceği diye birşey de söz konusu oLamaz ki zaten,BeLki kafayı başka tarafa atarLar Kesince![]()
İnsan ölürken ne hisseder?
Hayattayken küçük dağları ben yarattım edasıyla dolaşan kişinin, gerçekte bir hiç olduğunu görür ve pişmanlık hisseder.![]()
Bu bir şehir efsanesi, şah damarınızı -tavsiye etmememe rağmen- birkaç saniye sıkın, sonucu görün. Gözleriniz kararır ve bayılırsınız. Kaldı ki kafanız kesildikten sonra etrafa gülücükler saçarak bakmanız mümkün değildir.![]()
Ben denemiştim bunu. 2. saniyede gözler kararıyor.Korkudan bırakıyor insan.
Şah damarını sıkmayı.![]()
Ölmeden önce yaşayacağın dehşeti düşün. 30 saniyelik bir kısa film.![]()
Korkudan bırakıyor diyince Bende yanlış bişey anladım ,![]()