İnsan mısın sen Carlos?

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Roberto Carlos, Real Madrid'de oynadığı dönemde öyle bir gole imza atmış ki... Bu gol matematik kurallarına aykırı bulundu.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos'un, Real Madrid'de oynadığı dönemde attığı bir gol, Youtube sitesinde bir matematikçi tarafından ''imkansız'' kabul edilirken, taraftarlarını da şaşırtıyor.

Carlos'un Real Madrid'de oynadığı dönemde, şu an İspanya ikinci liginde mücadele eden Tenerife'e attığı gol, bir matematikçiye araştırma konusu oldu.

MATEMATİK KURALLARINI ALT ÜST ETTİ

Carlos'un, ceza sahası dışındaki aut çizgisinden attığı golün açısını hesaplayan matematikçi, bunun, matematik kurallarını alt üst ettiğini iddia ediyor.

Futbolseverlerin de, bu gole verdiği tepkiler ise hayli ilgi çekici...

BU GOL İSA'NIN İŞİ

Carlos'un bir hayranı, ''Bence Roberto matematik kralı. Gol atmadan önce iyice hesaplıyor. Aferin sana Carlos'' diye yorum yaparken, golü dini gerekçelere bağlayan bir futbolsever de olaya, ''Bu gol, İsa'nın işi'' sözleriyle açıklık getiriyor.

İNSAN MISIN SEN CARLOS?

''Herhalde bizi kandırıyor'' yorumuyla şaşkınlığını ifade eden bir yorumcuya da ''teknik olarak çılgın bir gol'', ''Carlos bu, adamı top diye oynar'', ''İnsan mısın Carlos?'', ''Helal sana Carlos'' gibi ifadelerle de destek geliyor.

Şaşkın bir taraftar ise ''Yok, yok o, insan olamaz. Mars'tan veya Uranüs'ten geldiğine inanmaya başladım'' diyor.

İŞTE MATEMATİK KURALLARINI ALTÜST EDEN GOL

http://www.youtube.com/watch?v=wDtYPJMgce4

Kaynak

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Gayet muhteşem bir falsoyla tam 90ana oturtmuş golü...

FeeLiT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Roberto Carlos un balık gollerinden biri.Futbol oynayanlar, topa nasıl vurulduğunu bilen adamlar aslında onun kaleye direkt bir şut diil ceza sahası içerisine sert bir orta yapmak olduğunu anlar.

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Açı son derece o şekilde şut çekebilmeye müsait kalecinin önde olması yani oradan şut çekmesine ihtimal vermemesi gölü yemesine malolmuş ..

FeeLiT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
warkortali dedi ki:
Açı son derece o şekilde şut çekebilmeye müsait kalecinin önde olması yani oradan şut çekmesine ihtimal vermemesi gölü yemesine malolmuş ..

O şut diil ama. Kaleci de onun içeriye sert orta göndereciğini biliyor ve açılmaya çalıştığı anda topun yön değiştirebileceğini tahmin etmiyor, kimsede edemez.Roberto Carlos bu vuruş sonrasında göz göre göre kaleye şut attım diyebilirsa ne mutlu ona.

alirizak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çözümü yanlış yerde arıyorlar. matematik değil de fizik kurallarıyla olayı ele alırlarsa, sadece güzel bir gol olduğunu görecekler. :)))

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu golü izlemiştim daha önce. Yani tartışmasız kaleye çekmedi ama yine tartışmasız olarak mükemmel bir gol.

Tabu1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yuhh... marslı carlos atmış işte bunu tartışması filan olmaz bence :} :} ;D ;D

arifumit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
FeeLiT dedi ki:
Roberto Carlos un balık gollerinden biri.Futbol oynayanlar, topa nasıl vurulduğunu bilen adamlar aslında onun kaleye direkt bir şut diil ceza sahası içerisine sert bir orta yapmak olduğunu anlar.

Kaleye direk bir şut attım demiyor Carlos zaten, hatta sevincinde bile şaşkınlığı belli oluyor. O başkaları gibi taca giden top kafasına çarpıp gol olunca ben o topa bilerek kafa vurdum diyen görünüşte inançlı türk futbolcuları gibi değil, karıştırmayın hatta Fransa'ya attığı golde bile kaleye direk şut attığı halde ben öyle bir gol olacağını sanmıyordum diyebilecek kadar da mütevazi.
Ne diyelim kıskananlar çatlasın desek yazık olur bize zor günlerde lazım oluyorsunuz...

arifumit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah her takıma öyle orta yapabilen bir adam nasip etsin...

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
Harika bir gol uzatmaya gerek yok B)

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Bir Carlos klasiği, muhteşem.

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
arifumit dedi ki:
FeeLiT dedi ki:

Kaleye direk bir şut attım demiyor Carlos zaten, hatta sevincinde bile şaşkınlığı belli oluyor. O başkaları gibi taca giden top kafasına çarpıp gol olunca ben o topa bilerek kafa vurdum diyen görünüşte inançlı türk futbolcuları gibi değil, karıştırmayın hatta Fransa'ya attığı golde bile kaleye direk şut attığı halde ben öyle bir gol olacağını sanmıyordum diyebilecek kadar da mütevazi.
Ne diyelim kıskananlar çatlasın desek yazık olur bize zor günlerde lazım oluyorsunuz...

Yanlış mı anlıyorum kazara gol olan bi' ortayı mı kıskanıyoruz? Keza böyle bi' adamı seyredip, tadını çıkarmak varken, neden kıskanalım?

Blue.Silk

Profesör
Reaksiyon puanı
2
kulagıma gelen son dedikodulara göre carlos insan degilmis :*
mutantmış :^)

arifumit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Jerusalem dedi ki:
arifumit dedi ki:
FeeLiT dedi ki:

Yanlış mı anlıyorum kazara gol olan bi' ortayı mı kıskanıyoruz? Keza böyle bi' adamı seyredip, tadını çıkarmak varken, neden kıskanalım?

Yukardaki mesajlar böyle düşünmemi sağladı demekki yanlış anlamışım, bencede öyle bir adamı izleyip keyfini çıkarmak daha mantıklı olur...

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Zenginin parası züğürdün çenesini yorar.

emir1907

Doçent
Reaksiyon puanı
0
tartışmasız muhteşem olan bu golün üzerine bide yeinlmişler hem de tenerifeye hemde 4-3 :D :D :D :D