colognebar10
Doçent
Bu insan müsveddelerine aldığı nefes bile çok. Umarım acıların en büyüğünü çekersiniz. Allah belanızı versin
Kocası her akşam bıçağı kızdırıp vücudunu dağlıyor.Ne yapıyor ki? izleyemedim.
Hmmm neden yapıyor sebep var mı? Yoksa keyfine mi?Kocası her akşam bıçağı kızdırıp vücudunu dağlıyor.
Bu önemli mi?Hmmm neden yapıyor sebep var mı? Yoksa keyfine mi?
Ya tehdit ettiyseBöyle şerefsizleri özellikle arayıp mı buluyorlar eş diyeBirde her gece yapıyor deniyor. Öyle adamın yanında neden kalıyor bu kadın.
Veya uyurken neden o adamın bir yerini kesmiyor da sabrediyor
Gerçekten çok yazık...
Bu kızın ailesi yok mu. Neden polise hakime savcıya gitmiyor ayrıca.
İnşAllah tutuklandığı sırada 2-3 gün oda merdivenden düşer... Sağı solu dağlanır.
Ne bileyim belki karısı kandırmış onu, adamda öcünü alıyor. Herşey olabilirBu önemli mi?
Böyle olsa sıkıntı yok yani?kandırmış onu
keyfi galiba bunlar üremesin a..Hmmm neden yapıyor sebep var mı? Yoksa keyfine mi?
Niye ki tam olarak kimin suçlu olduğunu bilmiyoruz ama muhtemelen adamdırYa küfür edecemde şimdi malum forum kuralları..
olsun bu işkence etmesinin bir gerekçesi değil buNiye ki tam olarak kimin suçlu olduğunu bilmiyoruz ama muhtemelen adamdır
Konu ihanetten gidiyorsa ben daha beterini yaparımda o başka olay.Böyle olsa sıkıntı yok yani?
Her ne olmuşsa olsun bu yaptığının bi açıklaması olamaz, kadıncağızın haline bak
bence düşüncen çok yanlış ihanet olsun olmasın bunu yapman çok canice boşan geç en kötü toplum içinde rezil edersinKonu ihanetten gidiyorsa ben daha beterini yaparımda o başka olay.
Keyifine yapıyorsa adamın yaşaması bile hava israfı. O pıçağı malum yerine yapıştırmak lazım sıcak sıcak.
Başlatma ihanetine, ben de sen doğru düzgün biri sanardım.Konu ihanetten gidiyorsa ben daha beterini yaparımda o başka olay.
Keyifine yapıyorsa adamın yaşaması bile hava israfı. O pıçağı malum yerine yapıştırmak lazım sıcak sıcak.
Sende de bu potansiyelin olduğunu görmüş olduk. Siz sevmeyin.Konu ihanetten gidiyorsa ben daha beterini yaparımda o başka olay.
birileri öyle diyor ... cidden kimin ne olduğunu bilemiyoruzKadın aldattı ise işkence yapmak serbeste mi gidiyor muhabbet bana mı öyle geliyor ?
Aynen öyle. Paşamız eğerki ihanete uğrarsa işkenceye başvuracağını belirtiyor.Kadın aldattı ise işkence yapmak serbeste mi gidiyor muhabbet bana mı öyle geliyor ?
Daha mı beterini yaparsın ciddi misin ya da akıl sağlığın yerinde mi??Konu ihanetten gidiyorsa ben daha beterini yaparımda o başka olay.
Zaur umarım şaka değildir daha beterinimi yapardın yani? ben olsam direk boşanırdım.Konu ihanetten gidiyorsa ben daha beterini yaparımda o başka olay.
bundan daha beteri ölüm zaten baksanaZaur umarım şaka değildir daha beterinimi yapardın yani? ben olsam direk boşanırdım.
İhaneti affedemem. Bende böyleyim işte. İhaneti çok çok iğrenç görürümZaur umarım şaka değildir daha beterinimi yapardın yani? ben olsam direk boşanırdım.
bundan daha beteri ölüm zaten baksana
Videonu görmüyorum da yorumlarsan iyi olur belki anlarım ne olaylar dönmüş.Beyler zaur videoyu izlemiyor YouTube,twit erisim engeli var Azerbaycanda.
Türkçe her kelimeyi anlamını bilmiyor farkindasinizdir umarim ? ?
Hafif kizariklik yapilmis zannetmistir veya ufak tefek bir sey zannetmistir.
Hemen gömmeyin adamı
yani ona göre kızarıklığın daha beteri budur videodaki gibi hem ocakta pişirilmiş bıçak kızarıklık mı yapar?Beyler zaur videoyu izlemiyor YouTube,twit erisim engeli var Azerbaycanda.
Türkçe her kelimeyi anlamını bilmiyor farkindasinizdir umarim ? ?
Hafif kizariklik yapilmis zannetmistir veya ufak tefek bir sey zannetmistir.
Hemen gömmeyin adamı
Bu da senin görüşün.İhaneti affedemem. Bende böyleyim işte. İhaneti çok çok iğrenç görürüm