- Reaksiyon puanı
- 1,938
İnşaat mühendisliği hakkında bilgi sahibi olan var mı? Avantaj ve dezavantajları ayrıntılarıyla açıklayabilir misiniz?
İnşaat mühendisliği hakkında bilgi sahibi olan var mı? Avantaj ve dezavantajları ayrıntılarıyla açıklayabilir misiniz?
selcuk iyi ama is universiteyle bitmiyor kendini gelistireceksin cevren cok gebis olmasi lazim devlette atanabilmen icin kpss 93 94 alman lazimSelçuk nasıl sence?
Kardeş Allah aşkına ne diyorsun ya etrafına bir bak bakıyım okuyan çoğaldı. Akrabalarımdan arkadaşlarımdan bazıları inşaat mühendisliği okudu devlette iş öyle kolay kolay bulamazsın devir eski devir değil.Bu yazanların hepsi inşaat mühendisi mi merak ediyorum. 2004 yılında inşaat mühendisliği bölümünden mezun oldum. 10 senelik mühendisim. 1 hafta bile açıkta gezmedim. Mühendislik dalları arasında en geçerli ve temel olan mühendislik inşaat mühendisliğidir. İş sıkıntın olmaz, devlette de gayet iyi iş bulabilirsin. Okumaya niyetliysen çok ders çalışman gerekecek haberin olsun...![]()
Aynen kardeşim bende o cevabı vermiştim. Ama devlette bulmak kolay değil ya gerçekten devir eski devir değil.Devlet konusunda haklılar ama özel sektör yorumlarına katılmıyorum. Bölümü ''sadece mezun olmak'' için okumaz ve kendini geliştirirsen özel sektörde kendine yer bulmak zor olmaz.
Hedefi büyük tutmak lazim garantili is istiyorsan odtu insaat ayrica dunyadaki en iyi 100 e girmisti gecen senelerde bu bolum
İnşaat Mühendisliğinde önemli olan gittiğin üniversite değildir. Gittiğin zaman kendini o bölümde geliştirirsen çok başarılı şeyler elde edersin.Hedefi büyük tutmak lazim garantili is istiyorsan odtu insaat ayrica dunyadaki en iyi 100 e girmisti gecen senelerde bu bolum
Ya kardeşim git araştır. Etrafına bir bak bulmak kolay mı devlette bulamazsın. Ancak özel sektördünyanın inşaatta lider ülkelerinden birinde yaşayacaksın inşaat mühendisi olacaksın iş bulamayacaksın hadi ordan güldürmeyin
Ya kardeşim git araştır. Etrafına bir bak bulmak kolay mı devlette bulamazsın. Ancak özel sektör