İnönü'de Gülen Olmadı: 1-1

Bu konuyu okuyanlar

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
İNÖNÜ'DE GÜLEN OLMADI: 1-1

Turkcell Süper Lig'de 20. Haftanın kapanış maçında şampiyonluğu kovalayan iki takım Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi. İnönü'de ilk yarısı Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada bordo-mavili takımın golü 29. dakikada Gökhan Ünal'dan gelirken, Beşiktaş'ın bu gole yanıtı 79. dakikada Bobo ile geldi.

Beşiktaş'ın maçın büyük bölümünde gol için yüklendiği karşılaşmada Trabzonspor kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı.
Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 42'ye yükseltip ikinci sıradaki yerini korurken, Beşiktaş da puanını 36'ya çıkardı.

İNÖNÜ ŞOKTA...

Beşiktaş'ın gol için ataklarını sıklaştırdığı dakikalarda Trabzonspor'un Gökhan Ünal ile golü geldi. 29. dakikada hızlı gelişen atakta bordo-mavili takımın formda golcüsü Gökhan Ünal, Cale'nin mükemmel ara pasına çok iyi hareketlendi. Ceza sahası içinde topla buluşan Gökhan Ünal sol ayağıyla topun dibine girdi ve Rüştü'nün üzerinden topu ağlara gönderdi. 0-1.

TARAFTAR İSTEDİ BOBO ATTI...

Maça ikinci yarıda giren Bobo takımının beraberlik golüne imza attı. Taraftarın ilk yarıda oyuna girmesi için yoğun tezahürat yaptığı Bobo taraftarını mahçup etmedi. 77. dakikada Tello'nun sol kanattan kullandığı kornerde Bobo ceza sahası içinde çok iyi yükseldi ve kafa ile topu ağlara gönderdi. 1-1.

DENİZLİ TEK FORVETLE BAŞLADI...

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Trabzonspor karşısında 2 yabancı oyuncusu Fabian Ernst ve Edouard Cisse'yi ön liberoda oynattı. Savunmayı dörtlü oluşturan Denizli, forvette ise Mert Nobre'ye şans tanıdı. Geçen haftaki Konyaspor karşılaşmasında ilk 11'de forma giyen Hakan, Zapotocny, Serdar Kurtuluş ve Bobo, Trabzonspor karşısında yedek soyunurken, yerlerine Rüştü, Cisse, Nobre ve Serdar Özkan oynadı. Yeni transfer Ernst ile Cisse ilk kez birlikte ön liberoda forma giydi. Uzun bir sakatlık döneminden çıkan Delgado da yedek kulübesinde maça başladı.

İBRAHİM TORAMAN SAĞDA...

Siyah-beyazlılarda Trabzonspor karşısında savunmanın sağında İbrahim Toraman görev yaptı. Savunmanın göbeğini Sivok-Gökhan Zan ikilisine teslim eden Mustafa Denizli, solda ise İbrahim Üzülmez'e şans tanıdı. Yusuf Şimşek ise Nobre'nin arkasında forvete yakın oynadı.

TRABZONSPOR'DA KADRO DEĞİŞİKLİĞİ YOK...

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise Beşiktaş karşısında geçen haftaki kadrodan değişiklik yapmadı. Bordo-mavililer, BJK İnönü Stadı'na geçen haftaki Ankaragücü maçının ilk 11'i ile çıktı.

BEŞİKTAŞ YÜKLENDİ, TRABZON ATTI...

Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki mücadelenin ilk yarısı tam anlamıyla nefesleri kesti. İlk dakikaları dengede giden mücadelede Beşiktaş 10. dakikadan sonra oyunda üstünlüğü ele geçirdi. Özellikle sol kanattan yüklenen siyah-beyazlılar yaptığı ortalar ile gol bulmaya çalıştı. Maça Serdar Özkan sol kanatta başladı, Mustafa Denizli, genç oyuncunun aksaması üzerine bu kanada Tello'yu aldı. Yusuf Şimşek de göbekten getirdiği toplar ile arkadaşlarını kaçırmak istedi ancak deneyimli oyuncu gününde değildi ve paslarının çoğu Trabzonspor savunmasında kaldı. Beşiktaş atakları karşısında takım halinde çok iyi savunma yapan ve rakibine gol şansı tanımayan Trabzonspor geliştirdiği ani atakta arzuladığı golü buldu. Gökhan Ünal'ın golüyle rahatlayan konuk ekip, bu golden sonra üzerindeki yoğun baskıyı da atlattı. Beşiktaş'ın da yediği golden sonra temposu düştü. Bordo-mavililer yine rakibini yarı sahasında beklerken, kalan dakikalarda kalesinde büyük bir tehlike yaşamadı ve ilk yarı Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

GELEN BEŞİKTAŞ, KARŞILAYAN TRABZONSPOR...

İlk yarıyı geride kapatan Beşiktaş, hakemin ikinci yarıyı başlatan işaretiye birlikte Trabzonspor kalesine beraberlik için yüklenmeye başladı. Delgado ve Bobo'nun da girmesiyle hücumda daha etkili olan siyah-beyazlılar beraberlik golünü bulana kadar maçı tek kaleye çevirdi. Daha sonraki dakikalarda iki takımda karşılıklı ataklar yaparken başka gol olmadı ve maç 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

DENİZLİ VE YANAL'DA HAMLELER...

İnönü'de oynanan dev karşılaşmanın ikinci yarısına iki teknik direktör de değişiklikler ile başladı. Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Mustafa Denizli ilk yarıda umduğunu bulamadığı Yusuf Şimşek ve Serdar Özkan'ı kenara aldı. Bu iki oyuncunun yerine iki önemli kozu Bobo ve Delgado'yu sahaya sürdü. Ersun Yanal'da bu hamlelere karşılık olarak bir değişikliğe gitti. İlk yarıda bir de sarı kart gören Umut Bulut'u yanına çağıran Yanal, forveti teke düşürüp yeni transferi Alanzinho'yu oyuna alarak orta sahasını daha güçlü yapmaya çalıştı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

12. dakikada sağ kanatta İbrahim Üzülmez'in hatasında topa sahip olan Yattara'nın pasıyla tek başına ceza sahasına giren Gökhan Ünal'ın pozisyonunda hakem ofsayt kararı verdi.

15. dakikada Tello'nun soldan ortasında ceza sahasında Song, topu kornere gönderdi.

16. dakikada Tello'nun soldan kullandığı kornerde, Gökhan Ünal'ın uzaklaştırdığı topa ceza sahası dışından Ernst, vurdu, kaleci Sylva köşeye giden topa kontrol etti.

18. dakikada Serdar Özkan'ın sağdan ortasında Yusuf'tan önce Sylva yatarak topu çeldi. Bu pozisyonda Hüseyin ile Sylva çarpışırken, boşta kalan topu son anda kaptan Hüseyin uzaklaştırdı.

22. dakikada Tello'nun kullandığı serbest vuruşta, ceza sahasında Yusuf'un kafa vuruşunda top kalecide kaldı.

29. dakikada Trabzonspor atağında Cale'nin ara pasıyla ceza sahasına giren Gökhan Ünal, topu kaleci Rüştü'nün üzerinden ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi. 0-1

39. dakikada İbrahim Üzülmez'in soldan ortasında, Yattara topu kornere gönderdi. Tello'nun kornerinde ön direğe gelen topu Cisse'den önce araya giren Cale, kornere gönderdi.

40. dakikada kornerden gelen topa penaltı noktasında İbrahim Toraman kafayla vurdu. Arka direğe doğru giden topa Cisse vurdu, dönen topa bu defa İbrahim Toraman çok sert vurdu. Meşin yuvarlak, Nobre'ye çarptı.
45+1'de Gökhan Zan'ın sağdan ortasında arka direkte Yusuf'un kafa vuruşunda topaz farkla yandan dışarı çıktı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

49. dakikada Nobre'nin ara pasıyla sağ çaprazdan ceza sahasına giren Bobo, topa vurmadan önce araya giren Tayfun, meşin yuvarlağı kornere gönderdi.

52. dakikada sağdan kullanılan kornerde kaleci Sylva ile Nobre topa birlikte yükselirken, Bobo'nın kafayla indirdiği topu İbrahim Toraman ağlara gönderdi. Hakem Yunus Yıldırım, daha önce Nobre'nin Sylva'ya faul yaptığına karar verdi ve gol geçersiz sayıldı.

57. dakikada Delgado'nun sağdan ortasında arka direkte Bobo'nun kafa vuruşunda yerden seken top yandan auta çıktı.

73. dakikada Sivok'un uzun pasında ceza sahası içinde Nobre, topu göğsüyle kontrol ettikten sonra, rakibinden sıyrıldı. Topa vurmakta gecikince kaleci Sylva topu kontrol etti.

77. dakikada Tello'nun soldan kullandığı kornerde ceza sahası içinde iyi yükselen Bobo, topu kafayla ağlara gönderdi. 1-1

80. dakikada Delgado'nun sağdan ortasında arka direkte Sivok, iyi yükselerek kafayı vurdu. Kaleci Sylva, yerden gelen topu ayaklarıyla son anda uzaklaştırdı.

STAT: BJK İnönü

HAKEMLER: Yunus Yıldırım, Baki Tuncay Akın, Tarık Ongun

BEŞİKTAŞ: Rüştü, İbrahim Toraman, Sivok, Gökhan Zan, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan (Delgado dk. 46), Cisse, Ernst, Tello (Erkan Zengin dk. 89), Yusuf (Bobo dk. 46) Nobre

YEDEKLER: Hakan Arıkan, Serdar Kurtuluş, Uğur, Zapotocny

TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

TRABZONSPOR: Sylva, Tayfun Cora, Egemen, Song, Cale, Yattara (Isaac dk. 70), Hüseyin, Selçuk (Serkan Balcı dk. 82), Colman, Umut (Alanzinho dk. 46), Gökhan Ünal

YEDEKLER: Onur Recep, Ceyhun Gülselam, Giray, Barış Memiş

TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

GOLLER: Gökhan Ünal (dk. 29), Bobo (dk. 77)

SARI KARTLAR: Umut, Hüseyin (Trabzonspor)

KAYNAK

Maçın golleri için TIKLAYINIZ...
 

yer6

Müdavim
Katılım
5 Eylül 2007
Mesajlar
2,398
Reaksiyon puanı
54
Puanları
48
trabzon ucuz kurtuldu sanki.oldukça önemli bir puan aldılar.
 

hakki900

Asistan
Katılım
29 Kasım 2008
Mesajlar
227
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
ilk maçta ertugrul saglam korktu defansa çekildi bu maçtada ersun yanal korktu defansa çekildi sonuç aynı beraberlik

bide söylemeden geçemicem 15 senedir hangi takımlısın diye soruldugunda ekmekspor şalvarspor diyen trabzonlular bu sene baya bi açıldılar bakıyomda
 

emubaltaci

Müdavim
Emektar
Katılım
21 Kasım 2005
Mesajlar
18,862
Reaksiyon puanı
129
Puanları
63
trabzon büyük şey kaçırdı. alsaydı bu maçı çok şey değişecekti
 

hta1905

Müdavim
Katılım
22 Mart 2008
Mesajlar
2,439
Reaksiyon puanı
1
Puanları
38
İnönü'de gülen olmadı da,ben çok güldüm.2 rakibimizin de puan kaybetmesi iyi oldu.
 

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
Maçtan önce ben berabere biter demiştim öyle de oldu. Ama Trabzon'un aldığı bir puan çok iyi onlar için.
 

Elbruz46

Müdavim
Katılım
22 Şubat 2008
Mesajlar
11,931
Reaksiyon puanı
1,338
Puanları
113
Yaw sen top oyna
yaw sen atak yap
gelsin elin adamı ilk fırsatta golü atsın...
bu futbol hiç adil bir spor değil...
 

muko

Müdavim
Katılım
19 Ağustos 2008
Mesajlar
1,448
Reaksiyon puanı
12
Puanları
38
beşiktaş bastırdı fakat trabzon da iyi kapandı golü atıp üstüne yattılar
 

xxBlackPearl

Asistan
Katılım
17 Aralık 2008
Mesajlar
490
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
Özellikle 2. yarıda resmen tek kale oynadık ama olmayınca olmuyor işte futbolda adalet yok... Kartallarımı kutluyorum... (M.Denizli defol artık)
 

xxBlackPearl

Asistan
Katılım
17 Aralık 2008
Mesajlar
490
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
Maçı izlemedim ama televizyonda özetten izledim maç sonu Mustafa Denizli'yi alkışlıyorlardı.

Ben izledim ya boboyla delgadoyu ikinci yarı aldı normal mi bu oyuna adam nerdeyse gol atmamız için elinden geleni yapıyor gibi...
 

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
Ben izledim ya boboyla delgadoyu ikinci yarı aldı normal mi bu oyuna adam nerdeyse gol atmamız için elinden geleni yapıyor gibi...

Bu konuda haklısın valla. Trabzon deplasmanda çift forvetle başlıyor, sizinkiler sadece Nobre ile. Galiba Yusuf da iyi oynamamış. Onun yerine Delgado oynasaydı belki daha farklı olurdu. Çünkü Beşiktaş iyi oynadı maçta.
 

Frespo

Doçent
Katılım
19 Eylül 2008
Mesajlar
722
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Denizli'yi yollamazlar ya tüpçü bey onu sevdiğini ve tam kafa tipi adamı olduğunu söyledi
 

xxBlackPearl

Asistan
Katılım
17 Aralık 2008
Mesajlar
490
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
Bu konuda haklısın valla. Trabzon deplasmanda çift forvetle başlıyor, sizinkiler sadece Nobre ile. Galiba Yusuf da iyi oynamamış. Onun yerine Delgado oynasaydı belki daha farklı olurdu. Çünkü Beşiktaş iyi oynadı maçta.

Evet delgado oynasaydı dediğin gibi daha farklı bi sonuç çıkabilirdi. Yusuf takımda yok gibiydi sadece bi pozisyonu vardı onda da topu dışarı attı. Trabzonun şansı bu gün yaver gitti.
 

ZorhaK

Müdavim
Katılım
24 Kasım 2008
Mesajlar
10,757
Reaksiyon puanı
259
Puanları
63
Ben de maçı izledim..Beşiktaş tek kale oynadı diyenler izlemeyenleri yanıltmasın atak yaptık evet ama TS pozisyon vermedi..Tam deplasman takımı gibi oynadı TS serkan balcıyı oyuna geç aldıgı için teşekkür ederim ersun yanal a...

Denizliye de teessüf ederim bobosuz maça başladıgı için...

Cissenin yaptıgı işi bende yaparım ne mi?:HİÇ bişey
 

onursevim

Müdavim
Emektar
Katılım
1 Ocak 2007
Mesajlar
4,082
Reaksiyon puanı
62
Puanları
0
Valla ne yalan söyliyim. İyi oldu bu . Tam GS koptu derken şampiyonluktan potaya girdi tekrar FB de girdi. Bu sene lig çok zevkli heyecanlı geçecek gibi duruyor. Son haftaya kadar belli olmcak gibi geliyor bana sıralama. Ah bide hakemler adil olsa takımlara adil yaklaşabilse hiç bi takımımızın başı ağrımasa...
 

ZorhaK

Müdavim
Katılım
24 Kasım 2008
Mesajlar
10,757
Reaksiyon puanı
259
Puanları
63
onursevim her yıl hakem hatalarıyla kazanılan puanlarla hakem hatalarıyla kaybedilen puanlar hesaplanır..YAni her hata değil de sonuca etki edecek hatalar bu yıl ligin ilk yarısı için de öyle bir hesaplama vardı ben bulursam buraya ekleyeceğim emin ol bakalım neler olmuşş..
 

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
Şöyle son haftaya puan puana girsek süper olur. Son hafta Galatasaray-Sivas Trabzonspor-Fenerbahçe maçları var. Kıyamet kopar valla. :D
 

hta1905

Müdavim
Katılım
22 Mart 2008
Mesajlar
2,439
Reaksiyon puanı
1
Puanları
38
Özellikle 2. yarıda resmen tek kale oynadık ama olmayınca olmuyor işte futbolda adalet yok... Kartallarımı kutluyorum... (M.Denizli defol artık)
Ligin ilk yarısındaki Trabzon-Beşiktaş maçının 15. dakikasında maçı izlemeyi bırakmıştım.Sabaha kadar gol atamaz bu ikisi de demiştim.Ama bugün Beşiktaş çok güzel oynadı,Mustafa Denizli'yle Beşiktaş ilerleme kaydetmiş,biraz sabırlı olun.Trabzon da beraberlik kendisine yeteceği için geriye yaslandı.Bir Galatasaraylı olarak berabere kalmalarına çok sevindim.
 

Mai Nai

Müdavim
Emektar
Katılım
23 Ağustos 2008
Mesajlar
21,627
Reaksiyon puanı
157
Puanları
63
Demirören bu takım senin eserin!!!
 

nyoo

Müdavim
Katılım
17 Nisan 2008
Mesajlar
1,096
Reaksiyon puanı
6
Puanları
38
bence BJK nin mutlu olmaması için hiç bir neden yok
 

real_sinan

Asistan
Katılım
9 Şubat 2007
Mesajlar
128
Reaksiyon puanı
1
Puanları
18
Ben bu zenginleri anlayamıyorum. Neden mi?..
1- Mustafa Denizli Manisayı 2. ligde ilk üçe bile sokamadı dimi?..
2- İrana gitti 2 takım değiştirdi sonunda naptılar, kovulacakken kendisi kaçtı.
3- Fenerbahçede iken şampiyonlar liginden gol atamadan ve puan alamadan elendi mi?..
4- ....
5- ....
&- ....
Tamam adam Galatasaraya şampiyon kulüplerde yarı final oynattı. Ne varki o zamanlar Tanju Çolakta Samsunsporda oynuyordu:)) Yani neredeyse yarım asır geçti(abarttım tamam)
Gelelim sadede...
Ya muhterem Demirören, yaklaşık 30.000 Lira borcum var benim. Bana bir maç takımın başında sahaya çıkarma şansı ver. Ben sana 3 puan verim sen ise bana 30.000 Lira ver. Nasıl teklif ama. Sence Denizliden daha mı az başarılı olurum?...
Sağlıcaklar kalın
 

redyellow

Doçent
Katılım
3 Kasım 2008
Mesajlar
693
Reaksiyon puanı
2
Puanları
18
Trabzon için deplasmanda şampiyonlukta yarıştığın takımdan 1 puan almak iyidir diye düşünüyorum.
 
Üst