Zatn ben her ay harçlığımdan 50 tl yatırcamEğer o ay içerisinde kartı kullanırsanız içindeki paradan 2 TL kullanım ücreti kesiyor.
Ayrıca para yüklediğinizde kesilen komisyonda nerede yükleme yaptığınıza bağlı. Neresi olursa olsun, 100 TL için 2 TL'den fazla kestiklerini düşünmüyorum.
ATM'de içine 100 TL koyduğun zaman hesabına 98 Tl civarında bir para yansıyor. Gerisi de kesilmiş oluyor.
Kartta para yoksa nasıl kullanacaksın zaten? Kullanmış olmuyorsun ki.Kartta para yoksa nasıl çekiyor
Yaşım seneye 12 kullandırmazlar diye korkuyomArtık İninal'in devri artık kapandı. İninal yerine Papara veya Tosla kullanabilirsiniz. Üstteki ücretlerin hiçbiri bu kartlarda yok. Hatta bir sürü "cashback" adı altında kampanyaları oluyor ve daha başka ayrıcalıkları var.
Ya dedim sana üstte işte. Düzgün okursan göreceksin.O yatırırken ki ücreti nasi ödüyoz işte
Nası nası yani bildiğin gidiyorsun migros'a veya diğer satın alabileceğin yerlere. Parasını verip alıyorsunO yatırırken ki ücreti nasi ödüyoz işte
Annenin adına al ve veli gözetiminde kullan. Bir sorun olmaz.Yaşım seneye 12 kullandırmazlar diye korkuyom
Zaten bi yapacağım oyun parası almak ve marketten bişeyleri alırken onu kullanmakAnnenin adına al ve veli gözetiminde kullan. Bir sorun olmaz.
Yok para yatırırken ki (atmden)Nası nası yani bildiğin gidiyorsun migros'a veya diğer satın alabileceğin yerlere. Parasını verip alıyorsun
Yatırma çekme ücreti yokmuuuininal kullanma durmadan 2 tl keser para yatırma olsun çekme olsun aylık ücret olsun papara kullanıyorum gayet memnunun
Papara'da yok.Yatırma çekme ücreti yokmuuu
Bozuk para nasi yatırılıuoEğer o ay içerisinde kartı kullanırsanız içindeki paradan 2 TL kullanım ücreti kesiyor.
Ayrıca para yüklediğinizde kesilen komisyonda nerede yükleme yaptığınıza bağlı. Neresi olursa olsun, 100 TL için 2 TL'den fazla kestiklerini düşünmüyorum.
ATM'de içine 100 TL koyduğun zaman hesabına 98 Tl civarında bir para yansıyor. Gerisi de kesilmiş oluyor.
ATM'den bozuk para yatıramazsın.Harcarken de mi ücret kesiyo ininal
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bozuk para nasi yatırılıuo