İninal kart kayboldu

oaslan24

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Merhaba ben 1 sene önce muhtemelen evde ama dışarda da olabilir ininal kartımı kaybettim ve kapatmadım yenisini açtım şimdi kartımı biri alsa ben kullanmaya başlasa şifre vb bilgilerimi bilse ben olur

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Ne kadar para yüklerse o kadar kullanır. İnternet üzerinden hangi tcye kayıtlıysa kart iptal edebilirsin.

oaslan24

Asistan
Reaksiyon puanı
15

oaslan24

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Kartı kullanıma açman için tc şart nasıl tc istemedi
İstemedi teknik no istedi sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefon numarası istedi

Ne kadar para yüklerse o kadar kullanır. İnternet üzerinden hangi tcye kayıtlıysa kart iptal edebilirsin.
Ben kartı uygulamadan kapattım ve hiç bakiye yüklenmemiş ve son 1 haftada hiç bakiye yoktu yapmam gereken işlem bu kadar mı

O zaman kendisi para yatırabilir. Sizin paranız gitmez rahat olun.
Bi de mesela adam kartı kötü amaçlı illegal bir şekilde kullandı bu durumda ne olur

Son düzenleme:

Python 3.8.2

Doçent
Reaksiyon puanı
558

Telefon numarası istedi

Ben kartı uygulamadan kapattım ve hiç bakiye yüklenmemiş ve son 1 haftada hiç bakiye yoktu yapmam gereken işlem bu kadar mı

Bi de mesela adam kartı kötü amaçlı illegal bir şekilde kullandı bu durumda ne olur
İllegal kullanması zor. Maksimum 700 TL yükleyebilirsiniz içine. İninal'i arayıp kartı devre dışı bırakın.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Kartı uygulamadan kullanıma kapattım ama illegal olarak kullanırsa bana bir şey olur mu
İnnialin neyini illegal kullanacaklar? Zaten kredi kartı gibide değil yükledikçe kullanıyorsun birşey olmaz korkma. Kullanıma kapat yeter.

oaslan24

Asistan
Reaksiyon puanı
15
İnnialin neyini illegal kullanacaklar? Zaten kredi kartı gibide değil yükledikçe kullanıyorsun birşey olmaz korkma. Kullanıma kapat yeter.
Uygulamadan direk kartı kullanıma kapat dedim bir şey sormadan başarıyla kapandı dedi sanırım uygulamaya giriş yaparken doğrulama olduğundan böyle şeyleri sormuyor şimdi kartı bankaya biri sokarsa kullanamaz değil mi

Reaksiyon puanı
16,128
kapattıysan o karı chipli kart yapmak dışında işine yaramaz...
takografçılar yapar bunu.

Reaksiyon puanı
16,128
kart iptal olunca hiçbir yerde kullanamaz... taksitle bişey alamaz ...

aesthetey

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Müşteri temsilcisini arayıp kartı kapattırın, kart sizin elinizde değilse neden açık kalsın ki? Bu zamana kadar bir harcama yapılıp yapılmadığını da sorarsanız bilgi verirler muhtemelen

oaslan24

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Müşteri temsilcisini arayıp kartı kapattırın, kart sizin elinizde değilse neden açık kalsın ki? Bu zamana kadar bir harcama yapılıp yapılmadığını da sorarsanız bilgi verirler muhtemelen
Ben kartı uygulamadan kullanıma kapat dedim bu işlemi sadece 5 kere yapabilirsiniz diye bir şey çıktı tamam dedim bundan sonra kart başarıyla kullanıma kapatılmıştır dedi uygulamadan yapınca bir şey sormadan direk kapandı şimdi kart kullanıma kapatıldı değil mi