Para yoktuİçinde para varsa hepsini çeker. Bittikten sonra öyle kalır kart.
O zaman kendisi para yatırabilir. Sizin paranız gitmez rahat olun.Para yoktu
Peki ininal kartta kredi kartı gibi bir daha ki aylara borç alma var mıO zaman kendisi para yatırabilir. Sizin paranız gitmez rahat olun.
Nasıl yaniPeki ininal kartta kredi kartı gibi bir daha ki aylara borç alma var mı
Mesela adam internetten taksitle bir şey aldı ve parasını ödemedi bu durumda ne olurNasıl yani
Şifresini kim bilecek ?Mesela adam internetten taksitle bir şey aldı ve parasını ödemedi bu durumda ne olur
İninal kartların şifreleri kartın son 4 hanesiŞifresini kim bilecek ?
Muhtemelen ama kesin evde kayboldu diyememBiliyorum ama evde kaybolmadı mı ?
Kartı kullanıma açarken TC istemediNe kadar para yüklerse o kadar kullanır. İnternet üzerinden hangi tcye kayıtlıysa kart iptal edebilirsin.
Kartı kullanıma açman için tc şart nasıl tc istemediMuhtemelen ama kesin evde kayboldu diyemem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kartı kullanıma açarken TC istemedi
İstemedi teknik no istedi sadeceKartı kullanıma açman için tc şart nasıl tc istemedi
Telefon numarası istediİstemedi teknik no istedi sadece
Ben kartı uygulamadan kapattım ve hiç bakiye yüklenmemiş ve son 1 haftada hiç bakiye yoktu yapmam gereken işlem bu kadar mıNe kadar para yüklerse o kadar kullanır. İnternet üzerinden hangi tcye kayıtlıysa kart iptal edebilirsin.
Bi de mesela adam kartı kötü amaçlı illegal bir şekilde kullandı bu durumda ne olurO zaman kendisi para yatırabilir. Sizin paranız gitmez rahat olun.
İllegal kullanması zor. Maksimum 700 TL yükleyebilirsiniz içine. İninal'i arayıp kartı devre dışı bırakın.İstemedi teknik no istedi sadece
Telefon numarası istedi
Ben kartı uygulamadan kapattım ve hiç bakiye yüklenmemiş ve son 1 haftada hiç bakiye yoktu yapmam gereken işlem bu kadar mı
Bi de mesela adam kartı kötü amaçlı illegal bir şekilde kullandı bu durumda ne olur
Kartı uygulamadan kullanıma kapattım ama illegal olarak kullanırsa bana bir şey olur muİllegal kullanması zor. Maksimum 700 TL yükleyebilirsiniz içine. İninal'i arayıp kartı devre dışı bırakın.
İnnialin neyini illegal kullanacaklar? Zaten kredi kartı gibide değil yükledikçe kullanıyorsun birşey olmaz korkma. Kullanıma kapat yeter.Kartı uygulamadan kullanıma kapattım ama illegal olarak kullanırsa bana bir şey olur mu
Uygulamadan direk kartı kullanıma kapat dedim bir şey sormadan başarıyla kapandı dedi sanırım uygulamaya giriş yaparken doğrulama olduğundan böyle şeyleri sormuyor şimdi kartı bankaya biri sokarsa kullanamaz değil miİnnialin neyini illegal kullanacaklar? Zaten kredi kartı gibide değil yükledikçe kullanıyorsun birşey olmaz korkma. Kullanıma kapat yeter.
İninal kart ile taksit yapılmıyor diye biliyorum. En iyisi müşteri temsilcisini arayıp kartı kapattırın.Mesela adam internetten taksitle bir şey aldı ve parasını ödemedi bu durumda ne olur
Birisi benim kapatmadığım 1 sene boyunca illegal alım satımlar yapsa bana bir şey olur mukart iptal olunca hiçbir yerde kullanamaz... taksitle bişey alamaz ...
isime ait değil ki bişey olmaz iptal edilince kasiyer onu keser zaten.Birisi benim kapatmadığım 1 sene boyunca illegal alım satımlar yapsa bana bir şey olur mu
İsime ait değil derken ne demek istedinizisime ait değil ki bişey olmaz iptal edilince kasiyer onu keser zaten.
Ben kartı uygulamadan kullanıma kapat dedim bu işlemi sadece 5 kere yapabilirsiniz diye bir şey çıktı tamam dedim bundan sonra kart başarıyla kullanıma kapatılmıştır dedi uygulamadan yapınca bir şey sormadan direk kapandı şimdi kart kullanıma kapatıldı değil miMüşteri temsilcisini arayıp kartı kapattırın, kart sizin elinizde değilse neden açık kalsın ki? Bu zamana kadar bir harcama yapılıp yapılmadığını da sorarsanız bilgi verirler muhtemelen
Eğer bu yazıyı gördüyseniz yüksek ihtimalle kapanmıştır ama içiniz rahat etmiyorsa müşteri temsilcisini arayıp teyit edebilirsinizsonra kart başarıyla kullanıma kapatılmıştır