İninal kart ile 1200 tl monitör alma?

Mustafaaaxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Selam dostlar iyi günler. İnternetten bir monitör alacağım ama fiyatı 1200 tl civarı ve elimde sadece ininal kart var ve aylık kullanım limiti 750 tl nasıl alabilirim bu monitörü ? ailemde kredi kartı var fakat tabii ki izin vermiyorlar yok hesabı boşaltırlamış falan filan. cevaplarınızı bekliyorum

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Ayni Monitoru Ayni Fiyata veya Yakin Fiyata Bulabiliceginiz Herhangi Bir Magazadan Almayi ve 750 Tl Sonrasi Eksik Kalan 450 Tl'yi Ek Dost Akrabadan Borc Alabiliryorsaniz, 750'yi Karttan Geri Kalaninida Pesin Odeme Yontemiyle Satin Alabilirsiniz.

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Selam dostlar iyi günler. İnternetten bir monitör alacağım ama fiyatı 1200 tl civarı ve elimde sadece ininal kart var ve aylık kullanım limiti 750 tl nasıl alabilirim bu monitörü ? ailemde kredi kartı var fakat tabii ki izin vermiyorlar yok hesabı boşaltırlamış falan filan. cevaplarınızı bekliyorum
Daha yüksek limitli aynı İninal gibi çalışan on ödemeli kartlar var. Onlara bak. Biri de papara olması lazımdı. Aylık limiti fazla olması lazım.

High Noon

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Başka sanal ön ödemeli kartlara bak istersen. Bildiklerim:
Yandex Money
Paycell
Papara
Paypal (VPN ile yurt dışından bağlanabilirsin)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yandex Money
Paycell
Papara
Bunları direk sanal kart olarak oluşturup kullanabilirsin. Sadece internet üzerinden alışveriş için kullanılabilirler*

Mustafaaaxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Yandex Money
Paycell
Papara
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunları direk sanal kart olarak oluşturup kullanabilirsin. Sadece internet üzerinden alışveriş için kullanılabilirler*
Hepinize teşekkür ederim büyük ihtimal paycell e geçeceğim

Glenkee

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Ben papara kullanıyorum.Hatta elimde kart bile yok ama sanal karta bankadan para yükleyip internetten alışveriş yapabiliyorum.Hemen bence papara hesabı aç mailinle hesabı onayla sonra sanal kart oluştur de 1200 lira bankaya yatır al.En iyisi hem gelmesini beklemezsin 1 hafta coronodan dolayı

Mustafaaaxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ben papara kullanıyorum.Hatta elimde kart bile yok ama sanal karta bankadan para yükleyip internetten alışveriş yapabiliyorum.Hemen bence papara hesabı aç mailinle hesabı onayla sonra sanal kart oluştur de 1200 lira bankaya yatır al.En iyisi hem gelmesini beklemezsin 1 hafta coronodan dolayı
Hangi bankadan para yüklüyorsun ? Hiç sanal kart kullanmadım da :)

Glenkee

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Hangi bankadan para yüklüyorsun ? Hiç sanal kart kullanmadım da :)
Birçok bankadan yapılabiliyor.Qnb,akbank,vakıfbank,odeabank
Ben akbank yakın olduğu için ordan yüklüyorum,yaptırdığım gibi hesabıma geliyo para.
İban falan derdi de yok tc numaranı hesap numaranı giriyosun.Papara uygulaması sana zaten bi iban veriyo onu yazıp gönderiyosun hesaba yatıyo.Kardeşim ama sana bi uyarı da bulunayım.Sakın ama sakın parayı atm ye yanlış koyma benim 10 lira heba olmuştu bi kere.Senin 1200 tl patlamasın elinde

Mustafaaaxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Birçok bankadan yapılabiliyor.Qnb,akbank,vakıfbank,odeabank
Ben akbank yakın olduğu için ordan yüklüyorum,yaptırdığım gibi hesabıma geliyo para.
İban falan derdi de yok tc numaranı hesap numaranı giriyosun.Papara uygulaması sana zaten bi iban veriyo onu yazıp gönderiyosun hesaba yatıyo.Kardeşim ama sana bi uyarı da bulunayım.Sakın ama sakın parayı atm ye yanlış koyma benim 10 lira heba olmuştu bi kere.Senin 1200 tl patlamasın elinde
Vay çok iyiymiş bu olay. Hemen indireceğim şimdi çok sağolun ? Geç cevaplarım için özür dilerim iyi günler

Abdullah Alkan

Doçent
Reaksiyon puanı
417
İnnial'in yıllardır şu 750 TL limiti bitiriyor zaten bizi artık yükseltseler iyi olacak.
Papara yı tavsiye ederim, hem sanal kart olarak kullanabiliyorsun hemde real kart alabiliyorsun ek olarak İnnial gibi aylık kullanım ücreti yada para gönderirken ek ücret yüklerken ek ücret alma durumları bulunmuyor.
Birde Papara hesabındaki parayı çekebiliyorsun innial gibi yıllık 300tl nakit çekebilirsin gibi saçma bir limiti de yok.
Kullanım oranı da Türkiye'de İnnial'den sonra ikinci sırada sanırım diğer internet alışverişlerin içinde ideal olur.