İngiltereden ALışveriş Yapmak ?

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Merhaba arkadaşlar :),
Bir arkadaşım ingilterede eğitimne devam ediyor temmuz sonunda gelicek bende birşeyler aldırmak istiyorum ona da internetten alışveriş yapabiliyormuş orda sadece şimdi ingilterede ucuz internet sitesi lazım bana :D ordakiler nerden alışveriş yapar acaba ? Yardımcı oalbilir misiniz ?

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
bakmak lazım ayrıca pound hesabı olacağı için fiyatlar ne durumda olur onu da bilemiyorum açıkçası :D ama kdv ve ötv olmadığı için bir nebze düşük olur diye tahmni ediyorum eğer fiyat çok değişmiyorsa boşuna taşıtmayım çocuğa :D fiyatı nasıl olur ? her üründe değişir mi ?

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
amazona baktın mı? birde oraya gözat

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ben önümüzdeki hafta amerikaya gidecek kardeşimin gelirken getirmesi için ebay'dan fotoğraf makinasıl siparişi vericem. teknosada 2500tl olan cihaz ebay'da 1000tl. sen de aynı şekilde arkadaşının ingilteredeki adresine ebay'dan bir ürün siparişi verebilirsin. arada dağlar kadar fiyat farkları var

MrBronze

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence arkadaşların dediği gibi Ebay' dan al :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
konu uygun bölüme taşındı

soneresra

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim eşim ingilterede şu an new ipad aldı ilk çıktığında mağazasından 32 gb 399 sterline,ingiltereden değilde amerikadan bu tür ürünler daha ucuza geliyor diye biliyorum.akşama doğru samsung galaxy 3 için fiyat aldırıcam mağazasından,onuda buraya yazarım yardımcı olabileceğim bi konu olursa elimden geleni yaparım.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Amazondan ne zaman ürün alsam gümrüğe takıldı. En son 10 inç tablet aldım. Gümrükte patladı.
Gümrükten çıkaramadım. Çok para istiyorlar.
Expresstake.com 'dan 5 Adet Zenithink tablet aldım sorunsuz geldi. :)

AmerikadnAdrese

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gümrük olayı biraz şans gibi, muhtemelen yoğun dönemlerde denk gelirse siparişiniz (yılbaşı,noel..) olasılık biraz daha düşük. Ama tablet, cep telefonu, bilgisayar takılmama ihtimali yok gibi bir durum sözkonusu. En güzeli gelen birisine getirtmek bu tür ihtiyaçları.

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Merhaba arkadaşlar :),
Bir arkadaşım ingilterede eğitimne devam ediyor temmuz sonunda gelicek bende birşeyler aldırmak istiyorum ona da internetten alışveriş yapabiliyormuş orda sadece şimdi ingilterede ucuz internet sitesi lazım bana :D ordakiler nerden alışveriş yapar acaba ? Yardımcı oalbilir misiniz ?
İngiltere'den alış-veriş neden yapacaksın ki Türkiyeyle fiyatlar aynı ayrıca Türk lirasının pound karşılığında değeri düşük olduğundan hiç tavsiye etmem çok daha pahalıya çıkar.