İngiltere 1-1 Rusya - Video, Maçın Özeti, Golleri | 11 Haziran 2016 Cumartesi

Bu konuyu okuyanlar

mazruf

Guru
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Euro 2016’da B Grubu'nda İngiltere ile Rusya 1-1 berabere kaldı.

MAÇIN ÖZETİ - VİDEO

Cksrm_Vv_Wg_AAYs2_K.jpg


EURO 2016 B Grubu'nda İngiltere'yle karşılaşan Rusya, 73. dakikada geriye düştüğü maçta bir puanı 90+2'de gelen golle kurtardı.

Marsilya kentindeki Veledrome Stadı'nda oynanan mücadele, maç öncesi şehirde iki takım taraftarları arasında yaşanan gerginliklerin gölgesinde başladı.

Karşılaşmaya oldukça hızlı bir giriş yapan İngiltere, ilk dakikalarda Dele Alli, Lallana ve Kane gibi isimlerle yakaladığı fırsatları değerlendiremedi.

Özellikle ceza alanı dışından çektiği şutlarla ciddi tehlikeler yaratan Roy Hodgson'ın ekibi, Rusya kalecisi Akınfeev'i geçmeyi başaramadı.

İlk yarı, golsüz eşitlikle sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısına daha toparlanmış bir görüntüde çıkan Rusya; Kokorin, Berezutski ve Smolov'la girdiği pozisyonlardan faydalanamadı.

İngiltere, 73. dakikada ceza alanının hemen dışından kazandığı serbest vuruşta Eric Dier'ın kaydettiği nefis golle öne geçti: 1-0

İlerleyen dakikalarda Kane ve Lallana'nın ceza alanı dışından çektiği şutlarla farkı açmaya çalışan İngiltere, ikinci gole ulaşamadı.

Uzatma anlarında Rusya'nın kazandığı köşe vuruşu sonrası Berezutski'nin kafayla indirdiği topa çizgi üzerinde Glushakov dokundu ve İngiltere'yi şoka uğratan golü kaydetti: 1-1

İngiltere, gruptaki ikinci karşılaşmasında Galler'in rakibi olacak. Bir puanı son dakikada son kurtaran Rusya ise İsviçre'yle karşılaşacak.

(Goal.com)

İngiltere katıldığı Avrupa şampiyonalarında hiçbir açılış maçını kazanamadı.
 
Son düzenleme:

REDFOKS

Rektör
Katılım
31 Ocak 2009
Mesajlar
18,034
Reaksiyon puanı
201
Puanları
63
Maçın artından gene olaylar çıkmış

 

Graveworm

Profesör
Katılım
17 Haziran 2012
Mesajlar
1,407
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
526
Puanları
113
Yaş
36
İngiltere bu kadroyla bu turnuvada bir şey yapamazsa Roy babanın istifa etmesi lazım. Yani koca sezonu neredeyse oynamadan tamamlayan Jack Wilshare ı kadroya almak nedir diye sormazlar mı bu adama ? Bizde olsa kıyamet kopmuştu
 

Son mesajlar

Üst