EmirhanEkinci
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 309
ingilizcemi geliştirmek istiyorum ingilizce atlyazılı yada sesli anime veya dizi ve film arıoyrum
Lost dizisine başlayabilirsin. Konuşmaları çok güzel ve anlaşılıyor.ingilizcemi geliştirmek istiyorum ingilizce atlyazılı yada sesli anime veya dizi ve film arıoyrum
bakıcağımLost dizisine başlayabilirsin. Konuşmaları çok güzel ve anlaşılıyor.
bunu deneyeceğim çok teşekkür ederim ayrıca lost dizisinede bakıcağımOnceden Turkcesini izledigin cizgi dizileri tekrardan izleyebilirsin. Gumball, Adventure Time, Regular Show gibi dizileri ingilizce olarak tekrardan izledim ve bana faydasi oldu.
HIMYM gerçekten geliştirmekte katkı sağlıyor. Bir süre sonra belirli kalıpları ezberliyorsunuz, cümleleri kendiniz tamamlıyorsunuz. Tavsiye ederim.
internetten ders dinleyerek gramer ve kelime öğreningilizcemi geliştirmek istiyorum ingilizce atlyazılı yada sesli anime veya dizi ve film arıoyrum
çok teşekkür ederim deniceğimBen genelde online oyunlarda yabancı insanlarla sohbet ederek ve dizi/film izleyerek kendimi geliştiriyorum, onun dışında da kullandığım cihazlar da ve oynadığım oyunlarda dili ingilizce yapıyorum bilmediğim kelimeleri de öğrenmiş oluyorum. Yabancı forumlarda ve sosyal medya sayfalarında çok takılıyorum insanlarla sohbet ediyorum, Shingeki no Kyojin sayfalarıda bunlara dahil olara da çok tuhaf muhabbetler dönüyor.
bruh bunuda deniceğim teşekkürlerinternetten ders dinleyerek gramer ve kelime öğren
öğrendiklerini cs'de yabancılarla konuşarak geliştir
TEBRİKLER Artık bir gevursun
Oyun oynuyorsan yabancı arkadaş bulmadan kolayı yok.yabancı arkadaşı nerden bulucam peki
isitoyrum
Bunlar neyce?arıoyrum
Bölümlerden de oluşan pek içerik var aslında.İngilizcemi geliştirmek istiyorum. İngilizce alt yazılı ya da sesli anime veya dizi ve film arıyorum.
https://www.youtube.com/results?search_query=anime+movies