monodrax
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 124
merhabalar, benim çoğu programlar ingilizcedir ve türkçe dil desteği yoktur. bu programları nasıl türkçe yapabilirim?
Bence de bunu deneProgramları gönüllü olarak Türkçe'ye çevirip yama yayınlayanlar var. Onlara bakabilirsiniz.
@Ram_kafasi
türkçe yama kullanabilirsiniz ya da bir ekran çevirici kullanabilirsinizmerhabalar, benim çoğu programlar ingilizcedir ve türkçe dil desteği yoktur. bu programları nasıl türkçe yapabilirim?
peki hangi programı kullanabilirim?türkçe yama kullanabilirsiniz ya da bir ekran çevirici kullanabilirsiniz
hangi programı kullanmalıyım?Türkçe yaması yoksa kendiniz kaynak kodlarını bulup düzenleyebilirsiniz.
Bazı dil dosyaları notepad ile görülebilecek kadar basit dil dosyalarıdır, bazı programların dil dosyalarında ise QT Lingsuit vb. programlar ile değiştirilmeye müsaittir. Sizin yapmanız gerekense bu dil dosyasını uygun programlar ile açıp içindeki İngilizce metinlerin yerini Türkçe ile değiştirmek olacaktır. Referans:merhabalar, benim çoğu programlar ingilizcedir ve türkçe dil desteği yoktur. bu programları nasıl türkçe yapabilirim?