İndirme Yavaşlığı...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnurFK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Umarım yanlış yere konu açmamışımdır:

Bilgisayarım Intel Core2 Duo Cpu 2.93 GHz
32 Bit İşletim Sistemi 4.00 gb ram

Çok Yavaş İndiriyor 150kb/sn belki bazılarına göre hızlıdır ama yavaş ne yapmalıyım ? (format demenize gerek yok 15-20 dk önce attım )

Suicide Veil

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bilgisayarının özellikleri ile indirme hızının bi alakası olamaz zaten de eğer torrent falan kullanıyorsan port açman gerekiyor olabilir..

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ne yapim yani çoğunlukla torrent kullanıyorum bi öneri vs bide port derken (pek bilgim konuyu biraz açarmısın ?)

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
saol bi denicem

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
öncelikle TTneti araıp bulunduğnuz bölgenin bant genişliğini öğrenin. Net bağlantınız 8 Mbtse ve bulunduğnuz bölge bu bant genişliğini destekliyorsa ozaman sorun sizdedir. Kablolarınızı gözden geçirin. Yeterince kalın ytani doğru kablo çeşidini kullandığınızdan emin olun. Bağlantıları doğruu şekilde yaptığınızdan emin olun. Paralel bir şekilde telefon kullanıyorsanız buda etkileyebilir. Telefonla birlikte kullanmak için bağlantıları kontrol edin önerilen şekilde yapın. oda tamamsa pcnizde yeni formatlıysa adslinzde bir sorun vardır. bir önerim Advanced system care pro 4 veya auslogisc boost speed bakım programlarından net optimizer bölümünden 10 mb. veya 1mbps üzeri hızı seçin ayarlaırınızı otomatik yapsın. Ayrıca net bağlantınızı kullanan bir program olup olmadığnı kontrol edin. Saygılar..

Edit: Sorun sadece torrent programlarındaysa Bitcometi kullanmanızı öneririm. ayrıca port açabilirsiniz. daha hızlı olucaktır. Googleda port açma ile ilgili bir çok makale mevcut. Yalnız seed sayısı fazla olan bir torrent paylaşımını Bitcomet port açmasanız dahi 800 kbps ile indiriyor.

tolga61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum öncelikle internet hızın yüksek mi? Eğer yüksek ise şu var dosya siteleri premiumsuz full hız vermezler. Torrent dersen de port açmak gerek. Onla o kadar uğraşmama rağmen yapamamıştım. O nedenle torrenti çok fazla sevmem. Sana tavsiyem normal sitelerden premium ile indirme yapman. Googledan premium rahatça bulursun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yha bendede aynı şey var joygameden battle of the immortals (boi) indirmeye çalışıyorum 1 saat 3 dk 59 saniye :S