İndirme linkini direkt yapma

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Arkadaşlar ben bc.vc gibi reklamlar kullanarak para kazanmayı düşünyorum lakin 5sn sonra reklam geçince direkt olarak indirmenin başlamasını istiyorum.Zippyshare kullanmayı düşünüyorum en hızlısı o çünkü.İnternet siteme koyacağım linki ama sonra zippyshare falan zor olur (Müzik koymayı düşünüyorum)

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Hocam pek bilgili değilim ama ben şöyle düşündüm ; zippyshare sitesinde download butonunun adresini bc.vc nin ardına yapıştırın. Nasıl olur?

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar ben bc.vc gibi reklamlar kullanarak para kazanmayı düşünyorum lakin 5sn sonra reklam geçince direkt olarak indirmenin başlamasını istiyorum.Zippyshare kullanmayı düşünüyorum en hızlısı o çünkü.İnternet siteme koyacağım linki ama sonra zippyshare falan zor olur (Müzik koymayı düşünüyorum)
zippyshare gibi sitelerden direkt olarak yapamazsın her ip'ye farklı link verdiğinden dolayı sende indirilen karşı tarafta indirilemez ha ftp upload sitesi kullanırsın o ayrı

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
zippyshare gibi sitelerden direkt olarak yapamazsın her ip'ye farklı link verdiğinden dolayı sende indirilen karşı tarafta indirilemez ha ftp upload sitesi kullanırsın o ayrı

doğru diyosun, o zaman bu iş yaş gibi. Aslında siteye direk koyabilirim ama o zamanda para kazanamam :blush:

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
yardımların için teşekkürler :clap:deneyeceğim olursa haber veririm

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Zippyshareden indirmeyi başlattıktan sonra chromede indirilenler kısmından dosyanın linkini al;

Hs56dzL.png