Yardım indirme hızı

emrebozkurtt34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
pcde bir şey indirirken indirme hızı bazen 1mb/s hızı geçmiyor bazende kendine geliyor 10mb/s - 12mb/s hızlarında indiriyor pcyi kapatıp açınca düzeliyordu şimdi düzelmiyor çözümü nedir

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
İndirme esnasında arka planda sistemde işlem yürütüyor musunuz ? Eski bileşenlerden oluşan bir kasa kullanıyorsanız eğer işlemci kullanımı kaynaklı güç keserek sistemin diğer yürütme organlarına ağırlık veriyor olabilir.

Ek olarak driverlarınızı güncelleştirmeyi unutmayınız.

emrebozkurtt34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ethernet ile deneyin.
Ethernet kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

İndirme esnasında arka planda sistemde işlem yürütüyor musunuz ? Eski bileşenlerden oluşan bir kasa kullanıyorsanız eğer işlemci kullanımı kaynaklı güç keserek sistemin diğer yürütme organlarına ağırlık veriyor olabilir.

Ek olarak driverlarınızı güncelleştirmeyi unutmayınız.
Laptop kullanıyorum arka plandada bir şey yapmıyorum

dusunenadamm

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
381
pcde bir şey indirirken indirme hızı bazen 1mb/s hızı geçmiyor bazende kendine geliyor 10mb/s - 12mb/s hızlarında indiriyor pcyi kapatıp açınca düzeliyordu şimdi düzelmiyor çözümü nedir
Muhtemelen bina hattınız eski veya bina hattınızda ki kablolarda oksitlenme vardır. Hizmet aldığınız firmaya konuyu iletin ekip talep edin. Ben hiç yaşamadım ama bir arkadaşımda aynı problem vardı. Çözümü böyle sağladı.