• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

indirim olsada pc alsak

alparslanb

Asistan
Reaksiyon puanı
32
büyük bi indirim olsada bilgisayar alsam tv de spor kanallarını izlemekten başıma ağrılar girdi artık bide varsa belgesel kanalı önerirmisiniz

-Emirhan Türk-

Profesör
Reaksiyon puanı
376
National Geoghrapic Wild. Ücretsiz olarak TRT Belgesel de fena değil bence.Ayrıca TLC'de de güzel programlar oluyor.

alparslanb

Asistan
Reaksiyon puanı
32
National Geoghrapic Wild. Ücretsiz olarak TRT Belgesel de fena değil bence.Ayrıca TLC'de de güzel programlar oluyor.
trt belgesel hayvanlar aleminden çok çıkıyor başka konulara kayıyor denk getirirsen güzel belgeselde veriyolar da pek denk gelemiyom maalesef tlc de pek bana göre değil

alparslanb

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Ne tür belgesellerden hoşlanırsınız?
akrep yılan örümcek favorimdir karınca da çok güzel oluyor özellikle eklem bacaklılar güzel oluyor sonra afrikada ki kedicikler de iyo oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

akrep yılan örümcek favorimdir karınca da çok güzel oluyor özellikle eklem bacaklılar güzel oluyor sonra afrikada ki kedicikler de iyo oluyor
kısacası eklem bacaklilarin çoğunu severim olacaktı

-Emirhan Türk-

Profesör
Reaksiyon puanı
376

kısacası eklem bacaklilarin çoğunu severim olacaktı
Hocam youtube'dan da bakabilirsiniz bence.

alparslanb

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Son düzenleme:

alparslanb

Asistan
Reaksiyon puanı
32
2400Mhz ram hiç olmamış, alınacak gibi durmuyor.
bende biraz takıldım ona benim oynadıgım oyunlar belli cs go world war z pugb tarzı bence pek sıkıntı olmaz bana heralde

bende biraz takıldım ona benim oynadıgım oyunlar belli cs go world war z pugb tarzı bence pek sıkıntı olmaz bana heralde
yanlış pc yi atmısım ya bu dogrusu INTEL I7 8700-MSI RTX2060 VENTUS-MSI B360 GAM.-CRUCIAL 16GB-CRUCIAL 240GB-WD 1TB - Vatan Bilgisayar :)

alparslanb

Asistan
Reaksiyon puanı
32
core2 duo e8400 eskiden 400 tl idi hatırlamıyor musun ?XD
ben ozamanlar anca oyun oynardım yok ekran kartıymış yok işlemciymis anlamazdım oynar geçerdim hiç te sıkıntı yaşamazdım gerçi şimdi de pek anlamıyoz ama idare edecek kadar biliyoz zaten takıldıgım yerde sağolsun forum halkı yardım ediyor ?

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,867
ben ozamanlar anca oyun oynardım yok ekran kartıymış yok işlemciymis anlamazdım oynar geçerdim hiç te sıkıntı yaşamazdım gerçi şimdi de pek anlamıyoz ama idare edecek kadar biliyoz zaten takıldıgım yerde sağolsun forum halkı yardım ediyor ?
işte en önemlisi ekran kartları eskiden nvidia geforce 6200 700 tl mi ne öyle birşeydi şimdi ise 2. el 10 tl :cool:

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,867