alparslanb
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 32
büyük bi indirim olsada bilgisayar alsam tv de spor kanallarını izlemekten başıma ağrılar girdi artık bide varsa belgesel kanalı önerirmisiniz
trt belgesel hayvanlar aleminden çok çıkıyor başka konulara kayıyor denk getirirsen güzel belgeselde veriyolar da pek denk gelemiyom maalesef tlc de pek bana göre değilNational Geoghrapic Wild. Ücretsiz olarak TRT Belgesel de fena değil bence.Ayrıca TLC'de de güzel programlar oluyor.
Ne tür belgesellerden hoşlanırsınız?trt belgesel hayvanlar aleminden çok çıkıyor başka konulara kayıyor denk getirirsen güzel belgeselde veriyolar da pek denk gelemiyom maalesef tlc de pek bana göre değil
akrep yılan örümcek favorimdir karınca da çok güzel oluyor özellikle eklem bacaklılar güzel oluyor sonra afrikada ki kedicikler de iyo oluyorNe tür belgesellerden hoşlanırsınız?
kısacası eklem bacaklilarin çoğunu severim olacaktıakrep yılan örümcek favorimdir karınca da çok güzel oluyor özellikle eklem bacaklılar güzel oluyor sonra afrikada ki kedicikler de iyo oluyor
Hocam youtube'dan da bakabilirsiniz bence.akrep yılan örümcek favorimdir karınca da çok güzel oluyor özellikle eklem bacaklılar güzel oluyor sonra afrikada ki kedicikler de iyo oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
kısacası eklem bacaklilarin çoğunu severim olacaktı
pc olsa bakardım da telefondan olmuyor maalesef playstation vardı onuda sattım pc alcam diye daha da almayınca kaldı öle ?Hocam youtube'dan da bakabilirsiniz bence.
Ryzeni beklemeye değecektir,sabretpc olsa bakardım da telefondan olmuyor maalesef playstation vardı onuda sattım pc alcam diye daha da almayınca kaldı öle ?
bende öle düşünüyorum ama çok sabırlı bi insan olmadıgım için sıkıntı oluyo banaRyzeni beklemeye değecektir,sabret![]()
INTEL I7 8700-ASUS DUAL RTX2060-ASUS PRIME B365M-A-KINGSTON 16GB-WD 250GB-WD 1TB - Vatan Bilgisayar 6.900 tl ye düşmüş resmen gel beni al diyoRyzeni beklemeye değecektir,sabret![]()
INTEL I7 8700-ASUS DUAL RTX2060-ASUS PRIME B365M-A-KINGSTON 16GB-WD 250GB-WD 1TB - Vatan Bilgisayar 6.900 tl ye düşmüş resmen gel beni al diyo
bende biraz takıldım ona benim oynadıgım oyunlar belli cs go world war z pugb tarzı bence pek sıkıntı olmaz bana heralde2400Mhz ram hiç olmamış, alınacak gibi durmuyor.
yanlış pc yi atmısım ya bu dogrusu INTEL I7 8700-MSI RTX2060 VENTUS-MSI B360 GAM.-CRUCIAL 16GB-CRUCIAL 240GB-WD 1TB - Vatan Bilgisayarbende biraz takıldım ona benim oynadıgım oyunlar belli cs go world war z pugb tarzı bence pek sıkıntı olmaz bana heralde
ovvvv kaçırmayalım ozaman ?eskiden 400 tl olan bir işlemci şuan 40 tl![]()
core2 duo e8400 eskiden 400 tl idi hatırlamıyor musun ?XDovvvv kaçırmayalım ozaman ?
ben ozamanlar anca oyun oynardım yok ekran kartıymış yok işlemciymis anlamazdım oynar geçerdim hiç te sıkıntı yaşamazdım gerçi şimdi de pek anlamıyoz ama idare edecek kadar biliyoz zaten takıldıgım yerde sağolsun forum halkı yardım ediyor ?core2 duo e8400 eskiden 400 tl idi hatırlamıyor musun ?XD
işte en önemlisi ekran kartları eskiden nvidia geforce 6200 700 tl mi ne öyle birşeydi şimdi ise 2. el 10 tlben ozamanlar anca oyun oynardım yok ekran kartıymış yok işlemciymis anlamazdım oynar geçerdim hiç te sıkıntı yaşamazdım gerçi şimdi de pek anlamıyoz ama idare edecek kadar biliyoz zaten takıldıgım yerde sağolsun forum halkı yardım ediyor ?
BAKALIM RTX LER NEZAMAN 10 TL OLACAK teknolojinin hızına yetişemeyizişte en önemlisi ekran kartları eskiden nvidia geforce 6200 700 tl mi ne öyle birşeydi şimdi ise 2. el 10 tl![]()
20-30 yıl sonra artık o zaman rtx diye birşey kalırsa xd 200. nesil işlemciler çıkınca belkiBAKALIM RTX LER NEZAMAN 10 TL OLACAK teknolojinin hızına yetişemeyiz![]()
aynen20-30 yıl sonra artık o zaman rtx diye birşey kalırsa xd 200. nesil işlemciler çıkınca belki![]()
aslında bu iyi de hdd olmasa mı 500 tl olmuş fakat rtx 2060 lı sisteme göre ucuz başka bir forumda biri bu sistemin 32 gb ramlı olanını 20.000 tl ye aldı yani iyi .aynenbu arada yakalamısken sanada soram nediyon alınıır mı bu INTEL I7 8700-MSI RTX2060 VENTUS-MSI B360 GAM.-CRUCIAL 16GB-CRUCIAL 240GB-WD 1TB - Vatan Bilgisayar
![]()
20.000 tl ovv iyiymiş eyvallah sagolasınaslında bu iyi de hdd olmasa mı 500 tl olmuş fakat rtx 2060 lı sisteme göre ucuz başka bir forumda biri bu sistemin 32 gb ramlı olanını 20.000 tl ye aldı yani iyi .