İndirim İsteyen Parmak Kaldırsın

Bu konuyu okuyanlar

filtrekahve

Doçent
Emektar
Katılım
21 Ocak 2009
Mesajlar
641
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Turkcell'in indirimli alışveriş yapma imkanı sağlayan servisinin sonuçları açıklandı. Hesaplara göre 1,5 ayda elde edilen indirim miktarı 25 milyon TL'yi buluyor. 2008 yılında yaptığı marka işbirlikleriyle 120 milyon TL fayda sağlayan Turkcell, 2009’da 20 markayla yaptığı yeni işbirliği ile müşterilerine 1.5 ay içinde 25 milyon TL fayda sunmaya hazırlanıyor. Turkcell’in Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, “Müşterilerimize hayatlarının birçok noktasında kazanç sağlayacakları hizmetler sunmaya devam edeceğiz” dedi.


turkcellliler_kazanir21237299705.jpg

Turkcell, geçtiğimiz yılın beğenilen kampanyasını tekrarlıyor.

Müşterileri için yepyeni bir kampanya başlatan Turkcell, Türkiye’nin 20 önemli markasıyla yaptığı ve yüzde 15 ile 50 arasında indirim ile kontör/dakika kazandıran “İndirim İsteyen Turkcell’liler Parmak Kaldırsın” kampanyasının detaylarını kamuoyuyla paylaştı.

120 Milyon TL'lik Avantaj

Toplantıda bir konuşma yapan Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, 2008 yılı boyunca farklı marka işbirlikleriyle yaptıkları kampanyalarla 6 milyon Turkcell’liye 120 milyon TL’lik avantaj sağladıklarını belirterek; “Bugün Turkcell’li olmanın ayrıcalıkları mobil iletişimle sınırlı değil. 37 milyon müşterimize özel avantajlar ve fırsatlar sunarak, her alanda fayda sağlama gayreti içindeyiz. “Turkcell’liler Her Yerde Kazanır” anlayışıyla, yaptığımız çeşitli marka işbirlikleriyle müşterilerimize hayatlarının farklı alanlarında da avantajlar sunuyoruz. Yeni başlattığımız “İndirim İsteyen Turkcell’liler Parmak Kaldırsın” kampanyasıyla sadece 1.5 ay içerisinde Turkcell’lilere toplam 25 milyon TL’lik fayda sunmayı planlıyoruz” dedi.

lalesaral1237299747.jpg

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, yeni kampanyadan da ümitli görünüyor.


“İndirim İsteyen Turkcell’liler Parmak Kaldırsın” kampanyasında işbirliği yapılan 20 marka; Turkcell müşterilerine hazır giyim, yiyecek, teknolojik ürün ve akaryakıt harcamalarında %15 ile 50 arasında indirim, hediye kontör ve dakika kazandırıyor.

Nasıl Katılacaksınız?

6 Mayıs 2009'a kadar geçerli olan “İndirim İsteyen Turkcell’liler Parmak Kaldırsın” kampanyasından, faturalı ve hazırkartlı, bireysel ya da kurumsal tüm Turkcell müşterileri yararlanabiliyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen Turkcell’liler, kampanya kapsamındaki mağazalardan alışveriş ettiklerinde, markanın ismini 8815’e kısa mesaj atıyor, gelen şifreyi ve telefon numarasını kasa görevlisine vererek, kampanyadan hemen faydalanabiliyor. Kampanya şifresinin gönderildiği mesaj ise standart SMS olarak, yani 1 SMS ya da 2 kontör olarak ücretlendiriliyor.

Yerel Markalar da Kazançlı

Turkcell 2008’de gnçtrkcll’nin sinema, alışveriş ve yiyecek kampanyaları ve İşTcell’in ulaşım ve alışverişte sağladığı faydalar ve Boyner’le yaptığı işbirliğiyle 75 ilde, 3.271 noktada, toplam 120 milyon TL fayda sağlamıştı. Turkcell ulusal markaların yanı sıra yerel marka işbirlikleriyle de Anadolu’nun birçok kentinde ekonomiye canlılık getiriyor. Turkcell; Aksaray, Kırşehir, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Kilis, Samsun, Çanakkale, Sinop, Kastamonu, Karabük, Bartın, Kırıkkale, Çankırı, Osmaniye’yi kapsayan 14 Anadolu şehrinde yaptığı toplam 78 yerel marka işbirliğiyle fayda sağladı.

Hangi Marka Ne Kazandırıyor?

Yeni marka işbirlikleri kampanyasında; Hotiç, İpekyol, Twist, Colin’s, Koton, Damat&Tween, D’S, Accessorize, Fabrika, Mudo, Mudo Consept, Polo Garage, Bimeks, Joker, Sbarro, Pop Eyes, Burger King, Shell, Chakra ve Boyner yer alıyor. Turkcell’liler kampanya süresince Burger King, Sbarro ve Pop Eyes avantajlarından 10 kez, Shell kampanyasından 1 kez, diğer tüm markaların her birinin avantajlarından ise 3 kez yararlanma hakkına sahip oluyor.

Turkcell'in yeni anlaştığı 20 firma ve kampanya teklif detayları şu şekilde sıralanıyor;

turkcell_tablo1237299836.JPG

Turkcell'in yeni anlaşma yaptığı 20 firma ve indirimleri.

:: Hangi firmayı bu kampanyada görmek isterdiniz?

Yazan: Melih Çelik
SDN - http://shiftdelete.net
 

emubaltaci

Rektör
Emektar
Katılım
21 Kasım 2005
Mesajlar
18,862
Reaksiyon puanı
129
Puanları
63
bu kampanyaların içeriğinin geliştirilmesinden yanayım ben daha çok. mesela sinemalar için bir bilet alana bir tane bedava diyor ama ara tatilde iptal ediyorlar :)
karşılıklı çıkar ilişkisi başlka bişey değil.

NOT: Lale Saral Develioğlu uda bu cesur pozundan ötürü tebrik ederim.
 

myefsane

Dekan
Katılım
15 Eylül 2006
Mesajlar
6,951
Reaksiyon puanı
49
Puanları
48
Birde bu kampanyalarındaki kontür çıtasını düşürseler....
 

venselos

Asistan
Katılım
15 Kasım 2008
Mesajlar
306
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
12 yıldır turkcell kullanıcısıyım ve turkcell'den kurtulmaya karar verdim. Turkcell personeli olmayan özellikleri varmış gibi gösterip Blackberry Bold'u bana yedirdi (alet flash destekli değil) turkcell müşteri hizmetlerini arayıp konu hakkında bilgilendirdim 2 gün sonra bana verdikleri cevap turkcell personelinin ürün hakkında yeterli bilgi ve donanıma sahip olduğu söylendi ve göz göre göre beni yalancı duruma düşürdüler.

İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim. (Robert Bosch)
Ben paramı kaybettim ama sen güvenini kaybettin Turkcell. Bir daha tövbe.
 

HapS

Profesör
Katılım
23 Ocak 2008
Mesajlar
3,350
Reaksiyon puanı
63
Puanları
48
@venselos

müşteri hizmetleri dilek seni aramadı heralde ses tonu sarışın kırmızı elbise giyen fileli çorapları olan bir hatunu andırıyor :D benimde bi sıkıntım olmuştu dilek beni ikna etti :D
 

venselos

Asistan
Katılım
15 Kasım 2008
Mesajlar
306
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Daha fazla yorum yok. Ürünü aldığım abone merkezindeki (Kom Fax - Şişli şubesi) personele de söyledim hakkımı onlara helal etmiyorum. Allah'a havale ettim.
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
529
Puanları
0
Önce şu kontör fiyatlarını düşürsünler. 100 kontöre 18-19 lira çok bence.
 

yusufsan21

Dekan
Katılım
27 Eylül 2008
Mesajlar
6,978
Reaksiyon puanı
35
Puanları
48
İşte tüm mesele bu 100 kontöre 10 lira çok bile. Aslına çok değil tam diyelim.
Millet konuşsun yaw...
 

cerviheus

Öğrenci
Katılım
15 Şubat 2009
Mesajlar
81
Reaksiyon puanı
1
Puanları
8
Almanyada bir adam bir operatörün 10 senelik müşterisi olsa ona 2 yıl a varan limitsiz konuşma verirler. Dahası her iki seneye bir iPhone kalitesi ve fiyatına 5 tane de telefon alırsınız. Yeterki o operatöre bağlılığınızı gösterin.
Türkiye hem internet, hem cep telefonunda firma tekelleşmesi yaşamış nadir ülkelerden birisi. Skype veya diğer VOIP tarifelerine bakınız: göreceğiniz ilk şey amerika, ingiltere, almanya, fransa, canada gibi ülkelere dakikası 1 cent e konuşabileceğiniz dir. (1 Avronun 100 de biri) ama aynı skype veya VOIP servisleriyle türkiyeyi aradığınızda malesef dakikası 35 cent-70 cent arasında fiyatlarda ararsınız. Nedeni türkiyedeki telefon operatörlerinin bu servislere kazık fiyat vermesidir.(Yoksa millet avrupa-amerika gibi skype veya benzeri internet telefonlarını kullanır diye)
Yazık türkiyeye. Bu saydıklarım birkaç şey. Ya bir de konuşamadıklarımızı düşünün hele ???
 
Üst