İncicaps iğrenç bir site

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ya bu incicaps nasıl bir site böle ya. her türlü otla b... dalga geçiyorlar. belki dozunda olsa komik olur ama. iyice abartıyorlar. nefret ettim siteden. bu kadar küfür, dalga, ciddiyetsizlik olamaz.:hammer:
anlamadığım bir yığın insanda bunlara bakıp bakıp gülüyor. hatta çevremde arkadaşların çoğu bunlar üzerinden espri yapıyor ve dahada kötüsü yaptığı şeyi komik sanıyor.:cursing:

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Orada o tarzı seven insanlar için yapılmış ve malesef ki bunları seven insanlar var

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Orada o tarzı seven insanlar için yapılmış ve malesef ki bunları seven insanlar var
maalesef o insanlardan etrafımda sürüyle var. sinir ediyorlar adamı. birde gördüğü bütün caps mi neyse işte onları gelip tek tek dinlemediğin halde anlatmaz mı :crying: aptallar.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Zevk meselesi bazısı gelir Sdn gibi forumlarda sohbet,muhabbet,birşeyler ögrenmeye çalışır. Bazısıda gider orda

ana avrat sövüşür ve normal birşeymiş gibi eglenir. Kendi hallerine bırakmak lazım ergenleri.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Bence de, inci ztn saçma başlı başına...

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
n41q3.jpg

Buda mı komik değil

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Herşey yerinde güzel ve komik :yes: ayrıyetten evet komik degil, komikleride var tabi ama sitenin kötü ünü tüm albenisini kaçırıyor işin.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
n41q3.jpg

Buda mı komik değil
neye göre , kime göre. bence hiçbir gülünesi yanı yok. saçmalık. ayrıca bu sitedeki caps denen şeylerin çoğu(tamamı) bol küfür içeriyor.
bu ana bacı sövme işinin ve artık her kesin ağzındaki şu meşhur lafın ne komikliği varsa işte. gülenler de oluyor bunlara.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
neye göre , kime göre. bence hiçbir gülünesi yanı yok. saçmalık. ayrıca bu sitedeki caps denen şeylerin çoğu(tamamı) bol küfür içeriyor.
bu ana bacı sövme işinin ve artık her kesin ağzındaki şu meşhur lafın ne komikliği varsa işte. gülenler de oluyor bunlara.

haklısın herkes kendini gülmeye zorluyor her dakika gülmesi gerekıyormuş gibi hayat birtek gülmekten ibaret değil , zaten aile terbiyesi almamış kişiler böyle sitelerde çok dolaşıyor , küfür edenler için söylüyorum , kesinlikle sana katılıyorum ;)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Bazı espirileri güzel oluyor ama dinle ilgili espiri yaptıklarında fena sinir bozuyorlar.

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Ben bir kaç tanesini takip ediyorum. Can sıkıcı bir durum olduğunda giriyorum o can sıkıcı durumu nasıl yorumlamışlar diye gerçekten bazen rahatlatıyor insanı. Ama herkes birbirine analı kızlı sövünce sosyal yaşantının ne hale geldiğini görüyoruz. Malesef durum bu şekilde ve önüne geçilemiyor. Yzbinlerce kitlesi var. Ve acayip takip ediliyorlar.

volgan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bir sürü iğrenç site var, başlık açıp bilmeyenlere mi öğretelim?

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Bazı paylaşımlar gülmekten yarsada bazıları iğrenç oluyor altındaki yorumlara bakmıyorum zaten ama iyi organizeler sazan.avi ni çok iyi yapıyorlar .

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Orası kötü diyorsunuz ama forumdaki günün komik fotoğrafları konusu da bildiğin incicaps. :)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Aşırı doz küfür prim amacı çogu ordaki yazarın fazla ömrü yok.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
çoğunun anası babası belli olmayan kullanıcıların bulunduğu site değil mi bu :)
(bunu yazma nedenim birbirlerine sesleniş biçimi zira kimse arkadaşını .iç diye hitap etmez daha kötüsü de var tabi yazmak istemedim )

Muvahhid

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hayatta komedi anlayışları küfür yahu adamların.. Ona küfür buna küfür..