ahmtzya
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 19
.... kişilik
...
İnci' ye girin bir de namaz yazın bakalım..
kimse bi yeri sevmek zorunda değil..
ama şuda yanlış silemiyorsan karalamayacaksın.
.... kişilik
Bak ilgili entry' de sadece 6 tane entry girilmiş.
@2 zaten @1 e laf sokuyo onu sayma
@4 karikatürü yapılmış saldıralım diyor. kaç kaldı
binlerce insan içinde sadece 4 kişiyi bana hedef gösterme.
İğrenç bir yolun yolcususun...İnciyi savunabilecek kadar küçük düşürme kendini.Sen Bir Türk evladısın titre ve kendine gel.İncide Allaha küfredenleri sayısının az olması masumlaştırır mı yazılanları ve senin savunmalarını.?
Sana kızmıyorum üzülüyorum sadece ve yaşının daha küçük olduğunu buna biaen de kişilik ve kimlik arayışı içerisinde olduğun bir dönemde yalpaladığını ümit diyorum.
Yok yaşını başını aldığın halde inci forumu savunuyorsan umarım hayırlı bir vesileyle bu iğrençliğin bir parçası olmaktan utanacağın bir ışık görürsün
Neyse arkadaşım uzun uzun yazdım anlamıyor çarpıtıyorsun olayı o zaman kısa kısa yazayım.
'' ben sana seslenirken Adını kullanıyorum 2 yıldır takip ettiğin inci de O.Ç diye sesleniyorlar'' Tartışmasının yapılmasını bile komik bulduğum iğrenç bir sitenin iğrençliğini anlatmaya çalıştığım kişi 23 yaşındaysa diyecek söz kalmaz bana.
Selametle![]()
....
inci sözlük çürümüş sistemin yarattığı bir grupdur.
...
Orada sizin ANANIZA
Orada sizin BACINIZA
küfür ediyorlarken
Annenize, Kızkardeşinize yapılan küfürleri okuduktan sonra...
HANGİ YÜZ İLE ANNENİZİN KIZ KARDEŞİNİZİN YÜZÜNE BAKABİLİYORSUNUZ?
SİZİN ANANIZIN BACINIZIN NAMUSU BU KADAR UCUZ MU?
...
ali ile ayşe evlidir.. veli bunların aile dostudur.. aliyle karşılaşır.. biraz hoşbeşten sonra ayrılma vakti gelir.. veli, alinin ayşe selam etmesini söyler:
- o a... k.. o... de ki tadı damağımda kaldı.. a... g.. dağıtmış o... özletmesin kendini..
inciyi savunan arkadaşlar bunu da savunacaklar elbet
ancak neyin ne olduğu ortada.
not: aşağıdaki fotoğraf +18'dir
bir civcivin kesilmiş görüntülerini içermektedir.
ondan sonra girip aman efenim biz bilmiyorduk kaldırın bu görüntüyü diye zırlamayın
kesilmiş civciv işte ancak midesi dayananlar baksın
incide paylaşılmış, ben inci falan takip etmiyorum başka yerden buldum.
http://www.yukleresim.com/images/88436732572641789680.jpg
inci, babasayfa gibi oluşumların yaygınlaşması toplumumuz gençlerinin nereye gittiğinin göstergesi aslında
üniversitede yurtta kalırken küfürlerden o kadar bunalmıştım ki her gün rahat 100 küfür duyuyordum, leş gibi sigara heryer, tabi az kavga etmedik bu konular için ancak gençler bu yönde, bazı şeyler ne kadar şakasına olmuş gibi gözükse de her şakada gerçeklik payı inanın ki var,
bkz: ccc inci ccc![]()
Berkin BOZDOĞAN inci sözlük hakkında yazı yazmış, okumak isteyen aşağıdaki linkten ulaşabilir. Tabi ki; yazının ana fikrine katılamayacağım. Orada yorum yazan Alper Güçlü ile aynı fikirleri aşağı, yukarı taşımaktayım.
İlgili yazı ...
Burada Scroll.com.tr Ekipinin bir inci sözlük röportajı var.
Evet, belirttiğim yazının yorumları arasında o link var. Sanırım oradan öğrenip, aktardınız.
O röportajdaki görüşler onları bağlıyor. Rasyonel düşünen hiç bir insanın savunmayacağı şeyler söyleniyor. Onlardan hiçbir şeyde öğrenemezsiniz. Çünkü; sözlükteki sayfaları inceleyin, fikir anlamında hiçbir katkı yok. Sadece küfür, hakaret ... İnci sözlük bu şekilde devam edemez. Bunu her yerde söylüyorum.
3 5 lise talebesi lamerın bir araya gelip küfür,argo,şiddet ve cinsellik üzerine kurduğu alabildiğince hakaret ve küfürün kol gezdiği sitelerinde ne var acaba girip bakayım derken kardeşinizin veya ablanızın yanınızda bulunmaması gereken antipatik bir site....