Inception Oscar'ı Nasıl Aldı?

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Inception Oscar'ı Nasıl Aldı?

Batman filmleriyle yıldızı parlayan Christopher Nolan'ın geçtiğimiz yıla damgasını vuran filmi Inception en iyi görsel efekt Oscar'ını kazandı. Peki, film bu ödüle nasıl layık oldu?

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
BU arada Leonardo Di Caprio Giydiği ceket Eskişehir de bir firma tarafından yapıldı.

bu filmi sinemada izlemeye gittik filmin ortasından kalktık . oldukca saçma bir film di, efetler güzeldi gerçekden filmin diğer yarısını ise evde izledim benım notum 10 üstünden 6 yı geçmez

eskibirkullanici

Profesör
Reaksiyon puanı
8
İzlediğim en güzel filmlerden birisiydi. Çok zekice hazırlanmış. Christopher Nolan favori yönetmenlerimden birisi filmleri çok güzel . Memento da çok güzeldi.

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Bu film herkesin sevebiliceği bir film değil evet ama efsane bir film konusu , efektleri , yaşananlar... Şimdi sen 127 hours filmini söylersen karşılaştırmak için bu olmaz. Tabi kişidenkişiye değişir. Ama bence unutulmaz bir film tür başlangıcı sayılabilicek bir film

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Psikoloji ve bilim kurgu ile haşır neşir olanlara hitap ediyordu film aslında ve ben çok beğendim beni etkileyen filmlerden olmuştur.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Benim favorimdi şahsen. :D

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
İzlerken benim de çok hoşuma gitmişti ama film bitince unuttum gitti. Bence Oscar alacak kadar iyi değildi. Belki de ben filmden anlamıyorum...

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Benimde favorim sevmeyen arkadaşların dünyaya bakış açısı kör.Bir filime böyle bakılmaz.Tabi ki birazda zevk meselesi.

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
yönetmen hiç bir masraftan kaçınmamış:) En iyi film listemde:P Ödülü haketmişti ve aldı:)

eskibirkullanici

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Herkesin sevdiği film tarzı farklıdır sonuçta ben yüzüklerin efendisine hayranken bir başkası bu saçma şeyi nasıl izliyorsunuz diyebilir.

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
izlemiştir.hayatın film olsa kısa metrajlı olur emin ol.Oscar ödülü verenleri de her zaman eleştiririm.En iyi filmler arasında en iyi yönetmen kimse ödül onun oluyor her zaman.gerisini boşa yazmışsın boş

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
bence hak ettiği ödülü aldı ben ilk izlediğimde bir kaç gün filmin etkisinde bile kaldım konusu kurgusu benim için muhteşem bir filmdi en iyi film ödülü almasını isterdim ama görsellik ödülüde fena değil

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Oscar ödüllerinde yarisanlari çok iyi bilmiyorum ama inception öyle yada böyle gecen sene çok konusulan bir film olmuştu. 1 Oscar kazanması güzel olmuş.

crase

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya şu totem mi ne tutuyorlarya
onu tam anlıyamadım

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
hemen izliyimde sonra yorum yaparım :)

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
herkesin anlayabileceği türdden bir film değildi, anladım ve çok iyi olduğunu söyleyebilirim.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
herkesin anlayabileceği türdden bir film değildi, anladım ve çok iyi olduğunu söyleyebilirim.

Kesinlikle katılıyorum. Film harikaydı. 1 kere kendim bir kerede arkadaşlarla sinemada izledik.

Yorumları görünce şey geldi aklıma. Cem yılmazın 2007 gösterisinde hani David cooperfieldı anlattığı kısım varya :D

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
kimse kusura bkmasında bu filmi beğenmeyenin sinema anlayışından şüphe ederim.senaryo bi kere olabilecek en özgün senaryolardan biri gelmiş geçmiş.Mekan tasarımları kurgu,görüntü yönetmenliği kısmı tek kelime ile mükemmel.Oyuncu kadrosu zaten belli hepsi kendni kanıtlamış isimler.
amacım polemiğe girmek diil ama şöylede ibşe var çok film izlemek sinemadan anlamak diil.Ona bakarsan bizim büfeci kadir abide her akşam 3 vcd'le gidiyo eve ama sorsan matrix bile çok saçma(ilki dahil).Bakış açısı önemli görebilmek önemli.Dogtooth var mesela adaylar arasında yabancı filmde.Bana göre kesin oscar almalıydı,izlediğim tüm filmler içinde ilk ondadır.ama oscar alamadı.ayrıca oscarın verilişi kiriterleride belli zaten.golden glob oscar hepsinin sonucu bi şekilde birbirini etkiliyo.

Sinema anayışı diye bişe var sinematik düşünme diye.Bu yüzden kokuyu izlerken kimi yapay sevginin ne kadar tehlikeli olabileceğini anlarken,kimide o parfümden of bende olcaktıki der.

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Agalar Yeni nesil MATRİX bu fim herkese hitab etmez.