İnception Filmini İzleyen ?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arkadaşlar filmi az önce izledim sıkıntıdan. Film öncelikle belirtmek isterimki harika bir film olmuş. Ben çok beğendim sizi bilmem ama izlediğim en iyi filimlerin arasına girdi bile :cool: Filmin sonu çok içime oturdu şimdi bu Leanardo fırıldağı çeviriyor ya en son sahnede fırıldağı gösteriyor böyle bir yalpalanıyor film bitiyor. Orda düşecek gibi yapıp bizi meraklandırmak mı istediler yoksa adam harbi harbi sonsuz rüyayamı daldı :D Cevaplarsanız sevinirim...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
film güzel zaten imdb'de coktan listeye girdi.. bende seyrettim ama altyazili fazla anlayamadım bazı yerleri havada kaldi.. Türkce dublaji ciksin bi kere daha izlerim..

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Ben de filmi fırsat bulur bulmaz izleyenlerdenim.Film tabiki çok kaliteli.
Benim tam beklentilerimi karşılamadı,belki de beklentilerim yüksekti.
O an izledim hoşuma gitti,sonrası için çok büyük etki bırakmadı bende.Biraz uçuk bir film gibi geldi.
Bunlar naçizane görüşlerim,sinema eleştirmeni değilim sonuçta.

Reaksiyon puanı
189
En sonda topaç yalpalıyor rüyada yalpalamadan dönmeye devam ediyor. Zaten arafa düşüp saito ile beraber geri dönüyorlar. Açıkçası uzun zamandır izlediğim en keyifli filmdi. İzlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Insheeption'ı izleyin, bişeyiniz kalmaz. :)

serkans1

Asistan
Reaksiyon puanı
13
bende filmi vizyon haftasında izledim, ama altyazıda bende de sorun vardı, tekrar indirdim güzel bir altyazı buldum, 1-2 gün içinde tekrar izleyeceğim :)

en sonunda leonardo gerçeklikte mi kaldı, rüyada mı kaldı bende kararsız kaldım :D:D:D

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Yabancı forumlardan da takip edip anladığım kadarı ile leo, arafta mahsur kalıyor toteminin yalpaladığınada bakmayın totem devrilmiyor.Bu nedenle hala rüyada olduğu ortaya çıkıyor :) diğer bir açık ise hep hayalini kurduğu o an dan başlıyor çocukların yüzleri :)
gerçek hayatta bir anı belli bir süre sonra aynen yaşayamazsın... :)
bende bayağı bir araştırma yaptım meraktan ve sonuç bu millet :D

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Bu sorunun net bir cevabı yok. Zaten filmin amaçladığıda bu.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Sonucu filmin son sahnesinden çıkarabilirseniz çıkarırsınız :) Çünkü Christopher Nolan sonucu tamamen, yarıda kesip seyirciye emanet etmiş :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Cevaplar çelişkili olduğu için yine bir karara varamadım :D 2.si çıksada izlesek :D Hani leo yu araftan kurtama gibi birşey :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
amma kafaya taktınız ya film işte izle gitsin sonunu anlasan nolur anlamasn nolur.. sonucta sacma sapan gercek olmayan bilim kurgu filmler... neden illa bi felsefe ariyosunuz herseyde..

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
amma kafaya taktınız ya film işte izle gitsin sonunu anlasan nolur anlamasn nolur.. sonucta sacma sapan gercek olmayan bilim kurgu filmler... neden illa bi felsefe ariyosunuz herseyde..

Babam ve Cem yılmazın kesin ip var a...ko**m skeçi geldi aklıma. :D Seninle film izlenmez arkadaş...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
evet biraz fazla abartmısım baska birine sinrilenmistim :)

buarada şunu ''South Park S14E10 Insheeption'' izleyin..tavsiye

Reaksiyon puanı
2,148
Buradaki videonun türkçe altyazılısını yükledim :)

A Dream Within a Dream

South Park Insheeption'dan bir bölüm
[sdntv]http://video.l3.fbcdn.net/cfs-l3-snc4/77276/433/468747578414_55193.mp4[/sdntv]

serkans1

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Filmin sonu çok içime oturdu şimdi bu Leanardo fırıldağı çeviriyor ya en son sahnede fırıldağı gösteriyor böyle bir yalpalanıyor film bitiyor. Orda düşecek gibi yapıp bizi meraklandırmak mı istediler yoksa adam harbi harbi sonsuz rüyayamı daldı :D Cevaplarsanız sevinirim...

filmi tekrar izledim ve filmin sonunda leo çocuklarını ilk gördüğü an, rüyalarında gördüğü anın devamı şeklinde, çocuklar bahçede sırtları dönük toprakla oynuyorlar, ayrıca totem yalpalasada durmuyor, yani leo arafta kaldı, uyanamadı.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ya filmi şimdi izledim de, çok kötü bitti ya. :( Ağlamak istiyorum şu anda. İkincisi çekilecek mi? :(

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
filmi tekrar izledim ve filmin sonunda leo çocuklarını ilk gördüğü an, rüyalarında gördüğü anın devamı şeklinde, çocuklar bahçede sırtları dönük toprakla oynuyorlar, ayrıca totem yalpalasada durmuyor, yani leo arafta kaldı, uyanamadı.

Doğru tespit :)

Jea Şuanlık öyle bir bilgi yok ve büyük ihtimal olmayacak sanırım.Seyirciyi hafif merakta bırakarak filmi bitirmişler. :)

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Film kesinlikle müthiş rüya tasvirleri,gerçek hayattali düşme,küvet içine girme gibi olylar rüyalara inanılmaz başarılı yansıtılmış,oyunculuklar zaten süper.Zaten yeni joker filmdeki genç çoçuk olcakmış yani düşünün.Ama kesinlikle süper süper süper.10/10 !

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Doğru tespit :)

Jea Şuanlık öyle bir bilgi yok ve büyük ihtimal olmayacak sanırım.Seyirciyi hafif merakta bırakarak filmi bitirmişler. :)

Sonu yazılmamış bir filmde ne dersen o olur. :D Zorla filme son biçmeyin. :D

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Ya filmi ben de bilgisayardan izledim son sahne kafama takılmıştı sinemada izleyen bir arkadaşla konuştum bana: "sinemada en son topaçın düşme sesi duyuluyor" dedi. Sinemada izleyip bu olaya dikkat eden var mı şimdi merak ettim böyle bir şey var mı yok mu diye?

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
ya bende türlü şeyler izledim youtube a yazarsan görebilirsin yok parmağında yüzük varmış falan sonuç olarak en son ki gerçek olan ama bence o sahnede önemlisi artık gerçekliği umursamayıp totemine bakmadan çocuklarının yanına gitmesi :)

ayrıca erenberk in dediğide doğruk tık gibisinden bir ses çıkıyordu :)