İnceleme.co için proje

omercii

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar,

Yeni bir projeye imza atiyorum. Fakat kullanicagim altyapiya karar veremedim. Tam olarak yapmak istedigim sey kendi incelemelerimin yani sira kullanicilarin da inceleme yuklemelerini istiyorum. Mesela LG G3 bolumunu girince once benim incelemem ardindan da diger kullanicilarin incelemelerinin cikmasini istiyorum. Bana fikir verebilecek var mi?

Tesekkurler.

muratwes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana kalırsa hocam; Cok cok guzel bir tasarımla bu siteyi büyütebilirsin sadece telefon incelemeleriyle sınırlı bırakma örnek olarak oyun incelemeleride olsun domain isminiz cok guzel cunku

oucakkaya121

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence site adını İncele.co yapsanız daha iyi olur inceleme.co pek kulağa hoş gelmiyor tabi ki genede siz bilirsiniz ama benim düşüncem bu. Site planına gelirsek tam bir forum havasında olmasın mesela herşeye rahat ulaşılabilecek bir yer olsun ve [MENTION=106178]muratwes[/MENTION] arkadaşımızın dediği gibi sadece telefon değil herşeyi inceleyebilirsiniz mesela elinize bir kamera alıp teknoloji mağazalarını yada fuarları dolaşabilirsiniz imkanınız varsa. Daha bir sürü şey yazılabilir ama şimdiden hayırlı olsun demekle yetinelim :)

TakeRisks

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bahsettiğin olay şuanda teknoseyir.com da oluyor zaten,site moderatörlerinden hamdi kellecioğlu ile iletişime geçmeni tavsiye ederim,belki yardımcı olur