wolkegames
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 23
Merhaba arkadaşlar incehesaptan hazır sistem almayı düşünüyorum. Ama sorun şu: bu parçaların hepsi kurulu olarak mı geliyor ? Yoksa biz mi takıyoruz ?
teşekkürler cevapladığın içinKurulu geliyor . Sadece eğer yüksek bir ekran kartı alırsan ekran kartı slotu kırmasın kargoda diye ekran kartını kutuda gönderiyorlar ve senin takman gerekiyor .
Ben hazır pc önermiyorum bence toplama al toplamadan anlamıyorsan bütçe söyle ben deneyeyimMerhaba arkadaşlar incehesaptan hazır sistem almayı düşünüyorum. Ama sorun şu: bu parçaların hepsi kurulu olarak mı geliyor ? Yoksa biz mi takıyoruz ?
toplama dan anlıyorum ama parçaları kendim birleştirmekle uğraşmak istemiyorum yani sipariş verirken hepsi kurulu olarak gelsin istiyorum .Ben hazır pc önermiyorum bence toplama al toplamadan anlamıyorsan bütçe söyle ben deneyeyim
Zaten belirli Bi fiyattan sonra kurulum bedava yapılıyor :/toplama dan anlıyorum ama parçaları kendim birleştirmekle uğraşmak istemiyorum yani sipariş verirken hepsi kurulu olarak gelsin istiyorum .